Syn Karla Vágnera Josef se ženil v Řecku: Veselku zaplatil tchán! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Syn Karla Vágnera Josef se ženil v Řecku: Veselku zaplatil tchán!

Svatba Josefa Vágnera: Navlékání prstýnků
Svatba Josefa Vágnera: Navlékání prstýnků (Denisa Grossová)

Slavilo se několik dní a hostů se na svatbu Josefa Vágnera (27) a jeho Marléne (28) na Krétu sletělo přes sto z celého světa. Taková sláva něco stojí. Deník Aha! zjistil, že tisíce euro zaplatil otec mladé paní Vágnerové.

A sáhl opravdu hluboko do kapsy. V přepočtu na koruny dal statisíce. Nechal dokonce letadlem na páteční svatbu dopravit speciální sekt. A celé pohoštění bylo ostatně zcela v jeho režii. „Je to přece starý zvyk. Navíc je Marlénka jediná dcera,“ dodal jeden ze svatebčanů. Vedle bohatého občerstvení a hektolitrů pití se díky velkorysému otci novomanželky hrálo a zpívalo až do rána.

Sám novomanžel Josef to potvrdil. „Ano, to si tchán nenechal vzít. A pojal to skutečně velkoryse. Ani můj táta s ním nic nezmohl,“ řekl. Ostatně skladatel Karel Vágner (76) má hned tři dcery, na jejichž svatbách se ještě může ukázat. Zatímco svatební hosté se po dojemném obřadu pomalu rozletěli do svých domovů, Pepa s Marléne ještě zůstanou na pár dní ve svém domku, který si zpěvák koupil přímo u pláže v Mirtosu. Příští týden ale už oba musí taky zpět do Prahy.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.