Otec Meghan Markle definitivně na svatbu nedorazí: Operace srdce má přednost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Otec Meghan Markle definitivně na svatbu nedorazí: Operace srdce má přednost!

Po operaci možnost cestování letadlem přes oceán, je podle lékařů nulová.
Po operaci možnost cestování letadlem přes oceán, je podle lékařů nulová. (Foto Profimedia.cz)

Už je to (prý) definitivní! Thomas Markle (73) nepřijede na svatbu desetiletí a svou dceru Meghan (36) nepovede k oltáři, když si bude v sobotu brát britského prince Harryho (33). Včera se měl v Mexiku podrobit vážné operaci srdce.

Markle tvrdí, že infakrt, kterým si před týdnem prošel, mu způsobilo jednání jeho syna Thomase Jr. (51). Ten napsal Harrymu dopis, ať si jeho nevlastní sestru nebere. „Meghan je úplně povrchní,“ napsal. Dodal také, že pokud si ji vezme, udělá největší chybu v historii královských sňatků. „Ještě není pozdě, Meghan zcela zjevně není ta pravá žena pro tebe,“ napsal Harrymu.
Za týden se ale za dopis omlouval a žadonil, aby byl také pozván na svatbu.


Zákaz cestování

Thomas Markle rovněž oznámil serveru TMZ, že ho čeká vážná operace srdce, při níž mu lékaři »odstraní neprůchodnost, opraví škody a zavedou mu koronární stent«, který neprůchodnou cévu roztáhne a umožní lepší průtok krve. Možnost, že by tak záhy po zákroku cestoval letadlem přes oceán, je podle lékařů nulová.
K zákroku mělo dojít už včera okolo třetí hodiny odpolední SEČ v nemocnici v mexickém Rosaritu.

Matka už spěchá za nevěstou
Otec zůstává v zámoří, zato maminka už vyrazila z Los Angeles do Londýna, aby stála Meghan po boku a pomohla jí s posledními přípravami na sobotní událost. Doria Ragland (61) už si ráda zvyká na to, že se s ní zachází jako s celebritou. Na letišti LAX neprošla klasickým odbavením jako obyčejní cestující, ale vedli ji soukromým VIP vchodem.
Sázkové kanceláře už vypsaly kurzy na to, kdo Meghan dovede k oltáři. Hromada lidí je přesvědčena o tom, že půjde uličkou sama, otec Meghan je ale jiného názoru. Podle něj by ji měla provdat právě její maminka Doria. V historii královských svateb by to nebylo poprvé, kdy nevěstu odvede k oltáři žena. Britská královna Viktorie (1819 – 1901) po smrti manžela, prince Alberta (1819 – 1861), provedla uličkou hned dvě své dcery – Helenu v roce 1866 a Beatrice v roce 1885.



Sázkařské kurzy na doprovod
Doria Ragland    1,66
Princ Charles     3,0
Princ William 6,0
Meghan půjde sama 6,0
Kate Middleton 100,0
Kurs 1,66:1 značí, že za vsazených 100 Kč se v případě správného tipu vyplácí výhra 166 Kč.

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.