Co čeká Meghan a Harryho po svatbě? Barák darem a šupem do rachoty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Co čeká Meghan a Harryho po svatbě? Barák darem a šupem do rachoty!

Svatba je naplánována už na 19. května.
Svatba je naplánována už na 19. května. (ČTK, Instagram)

Svatba Američanky Meghan Markle (36) a britského prince Harryho (33) je událost roku, na kterou čeká celý svět. Bude to pompézní podívaná, to se můžeme těšit. Co se ale bude dít, až si řeknou »ano«, oslavy ustanou a zamilovaná dvojice začne svoje manželství?

Kde budou žít?
Nebude to palác ani hrad, ale dům nazvaný Nottingham Cottage, kde už Harry bydlí několik let. Dům se dvěma ložnicemi, obývákem, jídelnou a dvěma koupelnami, který se nachází na pozemku Kensingtonského paláce.

Než se narodil princ George, obývali ho Kate s Williamem, ti se ale přestěhovali do sousedního 21pokojového (!) domu, který nedávno rekonstruovali. Dalšímu stěhování se ale stejně časem nevyhnou. Přiznejme si to, královně Alžbětě je už 92 let a na trůnu nebude věčně. Jakmile Charles převezme trůn, očekává se, že Clarence House vymění za Buckinghamský palác. Clarence House bude proto k dispozici Meghan a Harrymu.
Samozřejmě dostanou i venkovské sídlo, aby si odpočinuli od hektického života v Londýně. Nejdříve budou mít dočasné, a jakmile se něco v rodině uvolní, budou mít vlastní. Utrácet se královské rodině nechce, kupovat nic nového nebudou.

Co budou dělat 
po svatbě?
Líbánky se odkládají a jde se rovnou do práce. Hned dva dny po svatbě, 21. května, mají naplánovánu první královskou událost jako manželé, zatím ale neprozradili, co to bude. Líbánky přijdou poté, tipuje se Havaj, Seychely, Namibie nebo Malawi.
Očekává se, že převezmou více královských povinností. Harry už v rodině pracuje na plný úvazek, věnuje se armádě a veteránům, mladým a je činný v oblasti duševního zdraví.

Ze začátku se přidá i Meghan, dokud si na styl královského života nezvykne. Musí vstřebat dvorskou etiketu. Vědět, kdo první podá ruku, jak mluvit s lidmi, aniž by o sobě řekla příliš mnoho, jak zvládnout více oficiálních akcí za den.

Stane se patronkou několika charit a její život bude podobným tomu Kateinu. Herectví, kterým se živila doposud, pověsí na hřebík. Stejně tak bude muset zapomenout na titulky časopisů a rozhovory do médií. Každá taková žádost totiž musí projít královským protokolem a ověřením mediálního týmu paláce.

Jak moc Harry pracuje?
Je pravda, že zrzavý princ se zrovna nepřetrhne. V porovnání se staršími v rodině by se dal dokonce označit za flákače. Zatímco minulý rok byl na 191 oficiálních královských akcích, jeho otec jich měl v programu 550, teta Anne 541, strýc Andrew 340 a Edward 285. Překonala ho dokonce i královna s číslem 292. Letos zatím za tři měsíce zvládl 34 událostí, z toho 16 s Meg-
han. Je ale jasné, že se budou muset snažit víc. Alžběta už si totiž s ohledem na věk bere práce méně a její manžel Philip už odešel do důchodu. Chudoby se ale bát nemusí, odhaduje se, že Harry má jmění v hodnotě 1,1 miliardy korun.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.