PODRAZ! Neber si ji, děláš chybu! Napsal Harrymu bratr Meghan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

PODRAZ! Neber si ji, děláš chybu! Napsal Harrymu bratr Meghan

Bratr Meghan je silně proti ní!
Bratr Meghan je silně proti ní! (Foto ara)

Dle Blesku.cz sdílel časopis In Touch dopis, který Thomas Markle Junior (51) adresoval samotnému princovi Harrymu. V dopisu píše, že svatba s Meghan bude největší chyba a že má ještě čas vše zrušit. Co se mezi nimi stalo?

Dle bratra Meghan bude pro prince Harryho svatba s jeho sestrou největší chyba v historii královských svateb. „Nechápu, proč nevidíte skutečnou Meghan, kterou vidí celý svět… Co je to za člověka, když na svatbu nepozve svou vlastní rodinu a místo toho pozve úplně cizí lidí? Kdo tohle udělá?“ rozčiluje se ve psaní.

Nakonec prý ještě dodal, že rozvod s exmanželem Trevorem Engelsonem (41) je falešný a bývalá herečka chce docílit pouze toho, aby se o ní mluvilo jako o druhé princezně Dianě. Královská rodina se k dopisu zatím nevyjádřila. Je jasné, že členové rodiny Harryho snoubenky jsou na kordy. Podraz přišel z obou stran, jak od Meghan Markle, když příbuzné nepozvala, tak od bratra, který se jí takto veřejně pomstil.

 Princ Harry vtipkoval s drzou holčičkou, která mu ujídala popcorn. Jeho reakce byla dokonalá!

Video se připravuje ...

Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.