Kate se rozešla s »panem Colombem«: Zeman málem tchánem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Kate se rozešla s »panem Colombem«: Zeman málem tchánem!

Kateřina Zemanová a Miloš Zeman v Pardubicích (2013)
Kateřina Zemanová a Miloš Zeman v Pardubicích (2013) (Radek Kalhous / MAFRA / Profimedia)

Mluvilo se o něm, jen hrstka Čechů ale věděla, jak americký přítel prezidentovy dcery Kateřiny Zemanové (24) vlastně vypadá. Prostě taková tajuplná paní Colombová. Velké lásce ale už je nejspíš konec...

Vztahy Kateřiny, podobně jako její studium v Londýně, je pečlivě střeženým tajemstvím. Jediným zdrojem informací o Kateřině je tak její otec, který sem tam část z nich mezi řečí provalí.
„Je to Američan, který žije v Anglii, docela sympatický kluk, a já jsem teď přemýšlel, jak se k němu chovat,“ svěřil se Miloš Zeman v roce 2016 poté, co Kateřina tehdy přivezla svého milého ukázat na Vánoce do Lán.


Konec před Vánoci?

Jenže teď prezident prozradil, že velké lásce je nejspíš konec. To když se Zemana v TV Nova zeptali, jestli si už zvykl na roli budoucího tchána. „Nemusel jsem. A víte proč? Já jsem člověk ostýchavý, takže když Kačenka přijela další rok na Vánoce do Lán bez tohoto Američana, tak jsem neměl odvahu zeptat se: Co se mezi vámi stalo? Takže vzal jsem na vědomí, že se zřejmě rozešli,“ řekl Zeman v rozhovoru. Do výběru potenciálních ženichů jí prý ale nemluví.

Čas ještě má

„Panebože, v žádném případě, já jsem jí dokonce ani příliš nemluvil do výběru studijního oboru, protože by mě celý zbytek mého života vyčítala, že musí studovat něco, co sama nechce jenom proto, že jsem to chtěl já,“ svěřil se Zeman, který přidal ještě jednu historku se svou dcerou: „Byl krásný den, kdy mi Kačenka říkala: Tati, až mi bude 27 let, dám ti vnouče. Jestli to má takhle spočítáno, a jestli to ještě platí, to samozřejmě nevím.“

Randila s Krulišem
V minulosti Kateřina krátce randila se Zemanovým blízkým spolupracovníkem Vladimírem Krulišem (36), dvanáctiletý rozdíl mezi nimi ale konec vztahu uspíšil.

Zemanovi u ostatků sv. Václava: Kytici na hrobku donesla prezidentova dcera Kateřina.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.