Číslo 68 už trénuje s Kladnem: Nastoupí dnes? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Číslo 68 už trénuje s Kladnem: Nastoupí dnes?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (ForMen)

Všichni na Kladně jsou tajemní víc než hrad v Karpatech. Jaromír Jágr (46) se sice po zranění vrátil do tréninku Rytířů, o jeho startu v baráži se ale nemluví...

Podstupoval souboje, spoluhráčům dělal bravurní kličky, tvrdě pálil na bránu... Že Jágr dva měsíce pořádně netrénoval kvůli pochroumanému koleni? To byste do hokejového veterána neřekli. »Džegrův« návrat navíc přišel v ideální čas. Kladno třikrát za sebou prohrálo a propadlo se až na dno barážové tabulky. Pokud chce postoupit do extraligy, potřebuje vyhrát oba zbývající mače – dnes s Jihlavou i v neděli na půdě Litvínova.


Dává proto smysl, že se Jágr i přes ne úplně stoprocentní stav zapojil do týmových aktivit. Přesto se všichni na Kladně otázkám na číslo 68 záhadně vyhýbají. „Jarda nám vůbec nic neřekl, nikdo nic neví. To se musíte zeptat jeho,“ krčil rameny útočník Hořava.


A hádanku nepomohl vyřešit ani sám Jágr. „Koleno moc nevypadá. V pátek určitě nenastoupím,“ sdělil se zamračeným výrazem pro Aha! Vzápětí se však zaculil. „Teď ale musím dál trénovat!“ pousmál se a v době, kdy všichni jeho spoluhráči už zmizeli v kabině, si sám přidával na opuštěném kladenském zimáku! Zdali dnes bude opět jen stát na trenérské lavici, nebo přetáhne dres a půjde na led, se rozhodne až těsně před zápasem.

Jágrmánie v Jihlavě! Jak legenda žila na střídačce Kladna a věnovala se fanouškům:

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.