Milan Peroutka alias Jonáš z Ordinace: Po operaci balí sestřičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Milan Peroutka alias Jonáš z Ordinace: Po operaci balí sestřičky!

Milan Peroutka
Milan Peroutka  (profimedia/ instagram)

Odkládal to, seč mohl. Po bolestivém úrazu kolene Milan Peroutka (28) ale na operačním sále stejně skončil. Doktoři mu udělali plastiku vazu. Na to, až bude moct zahodit berle, si seriálový medik Jonáš z Ordinace v růžové zahradě chvíli počká.

„Na mě ta anestezie funguje jako alkohol. Mám chuť vyznávat lásku všem sestřičkám. Ale musím být opatrnej, neb jsem pod peřinou ještě na Adama,“ zdravil herec fanoušky na sociální síti. Moc do smíchu mu zrovna nebylo. Kvůli nešťastnému propnutí v koleni mu lékaři museli v pondělí přetrhané vazy napravit na sále.

„Horko těžko se mi daří udržet si v diáři alespoň dvoutýdenní volno. Nevěřili byste, kolika tlakům musím pořád vzdorovat, že chci opravdu jen ležet a rozhýbávat koleno. Zdraví je jen jedno, i když se to žádné produkci moc nelíbí,“ postěžoval si deníku Aha! Peroutka, který zářil jako kometa v show Tvoje tvář má známý hlas. Nemocniční postel by měl opustit už zítra, rehabilitovat musí zmiňovaných 14 dní.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.