Vdova Grossová jásá: Miliony připlouvají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vdova Grossová jásá: Miliony připlouvají!

Šárka Grossová bude mít brzy v kapse miliony!
Šárka Grossová bude mít brzy v kapse miliony! (Foto Blesk – Martin Pekárek a archiv Blesku)

Už se pomalu ale jistě zbavuje dědictví po zesnulém expremiérovi Stanislavu Grossovi (†45). Šárka Grossová (48), která prý od smrti muže žila jenom z pronájmu restaurace a bytu, nyní může jásat. Prodala totiž byt na pražském Smíchově a mělo by jí přijít na účet zhruba deset milionů korun!

Řešení pozůstalosti a ostatních věcí ji prý vyčerpalo jak psychicky, tak finančně. „De facto žije jen z peněz. Které dostává za pronájem restaurace na Praze 5, která jí patří. Peníze za prodej bytu na Smíchově jí přijdou velice vhod,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Grossové.

Expremiér Stanislav Gross, který zemřel v dubnu 2015, měl na Smíchově dle informací svou advokátní kancelář. Finanční injekcí nebude jen zbavení se nemovitosti v Praze, ale i odprodej bydlení v Miami. To s manželem kupovali v roce 2008 za 13 milionů korun.

„Udržet nemovitost v Miami je velmi finančně náročné, proto uvažuji o prodeji. Doteď nám pomáhalo, že jsme ji pronajímali,“ prozradila již před časem vdova. I když je na příbytek v Praze uvalena hypotéka, Šárce zbyde po umoření dluhu minimálně 5 milionů. Ona a její dcery, tak rozhodně strádat nebudou.

 Hvězda Plesu upírů Grossová (15) o kritice a neúspěchu v Thálii: Musím se zlepšit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bobou
5. 4. 2018 • 09:55

No nechci být prorokem, ale tyhle "křišťálově" čisté peníze jí ani dcerám radost dlouho dělat nebudou. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě... to se již prokázalo na manželovi. Udělala by nejlépe kdyby je věnovala nějakému dětskému nebo seniorskému domovu. Tady by trochu splnily část svého původu užitečně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.