Petr Čech dumá: Sekne s fotbalem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Čech dumá: Sekne s fotbalem?

Petr Čech
Petr Čech (EPA, ara)

Kopaná umí plejera srazit do kolen a pak ho vyzdvihnout do nadoblačných výšin. Gólman Arsenalu Petr Čech (35) by o tom mohl napsat disertační práci.

Když 4. března napáchal minely v Brightonu (0:2) byl dole. Pak 11. března chytil penaltu v mači s Watfordem (3:0) a jako hvězda první velikosti se nesmazatelně zapsal do análů anglické ligy dvoustým čistým kontem. „Petr se během týdne dostal z pekla do nebe, takový je fotbal,“ pronesl trefně kouč »Gunners« Arsène Wenger. Velikán »Čechíno« to ví sakra dobře, stejně jako to, že nebude létat mezi tyčemi donekonečna, byť má v Londýně smlouvu ještě na příští sezonu. Proto probírá budoucnost ze všech stran.

„Nevím, třeba se rozhodnu, že mám fotbalu dost a nechci ho vidět,“ přišlo mu na mysl, že by s kopanou seknul. Ovšem samozřejmě, že jen na chvíli. „Dělám si trenérskou licenci. Vždycky jsem se tomu bránil, ale musím říct, že postupem času k trénování víc nacházím cestu. Začíná mě to bavit. Je dost možné, že jako první zkusím tuhle cestu. Ale člověk nikdy neví, uvidíme, jak to nakonec bude,“ pověděl Petr Čech.

 Hráč kola Premier League: Petr Čech vešel do historie 200. nulou v lize

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.