Tohle je nová Lara Croft: Drsňačka? Spíš víla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle je nová Lara Croft: Drsňačka? Spíš víla!

Decentní líčení jí neuvěřitelně slušelo.
Decentní líčení jí neuvěřitelně slušelo. ( Foto ČTK, Twitter, Warner Bros, Profimedia.cz)

Po premiéře v Berlíně vzala nová Lara Croft v podání Alicii Vikander (29) útokem i Londýn. Na slavnostní premiéru nového filmu Tomb Raider vyměnila nástupkyně Angeliny Jolie (42) upocené tílko se šortkami za romantickou květinovou róbu z dílny své oblíbené značky Louis Vuitton, kterou doplnila decentním líčením a minimalistickými zlatými šperky.

Na míru ušité šaty s rozparky skvěle padly její dokonalé postavě, kterou rolí akční hrdinky ještě více vylepšila. „Když jsem roli dostala, nedokázala jsem se ani přitáhnout na hrazdě nebo udělat klik. Teď mám na břiše pekáč buchet, ale ty bohužel rychle mizí...“ prozradila herečka, jak se fyzicky náročná role podepsala na její postavě. Při důležitém večeru jí byl oporou manžel Michael Fassbender (40), který se ale při fotografování na rudém koberci držel v pozadí, aby si Alicia svůj úspěch důkladně vychutnala sama. Do českých kin přijde nový Tomb Raider už 14. března.

Trailer na film Tomb Rider s Alicii Vikander:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.