Heidi Janků (55): Radost s medailí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků (55): Radost s medailí

Nového parťáka si pořídila po smrti manžela Ivoše (†84).
Nového parťáka si pořídila po smrti manžela Ivoše (†84). (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, TV Barrandov)

Dělá jí jen radost! Nový člen domácnosti Heidi Janků (55) je výstavní kousek. A teď to má i potvrzené! S kníračem Edou totiž o víkendu získala první medaili.

„Byla to oblastní a klubová výstava v Českých Budějovicích. My jsme tam byli v rámci štěňátek. Poprosila mě o to paní chovatelka, od které Edu mám,“ svěřila se Aha! vdova po muzikantovi Ivo Pavlíkovi (†84), od jehož smrti uplyne 12. března teprve šest měsíců.

Soutěžit nechce

Zpěvačka tak má díky novému parťákovi, kterého si pořídila po manželově smrti, opět důvod k radosti. „Šla jsem tam také proto, aby se tam Edík setkal se svým tatínkem, maminkou a sourozenci. Koukali jsme, že jeho tatínek vyhrál, co se dalo,“ prozradila Heidi, jejíž ochránce byl mezi spoustou pejsků nejrůznějších plemen ve svém živlu. Přestože Eda získal medaili jako velmi nadějný, takže by se v budoucnu mohl stát výstavním, věnovat se tomu zpěvačka nechce.

Poslední medaile?

„Už když jsem si pejska objednávala, tak jsem paní chovatelce psala, že pokud by trvala na tom, že budu chodit po výstavách, že ho radši neobjednám. Domluvily jsme se, že když budu mít čas, tak ano, ale tyto akce jsou hlavně o víkendech, kdy mám nejvíce práce. Spíš to byla první a možná i poslední medaile,“ dodala zpěvačka se smíchem.

Raději cvičák pro Edu než výstavy!

Místo objíždění výstav se Heidi rozhodla, že chce, aby byl její pejsek řádně vychovaný. „Teď jsme se s Edíkem přihlásili na cvičák. Chci, aby byl vychovaný a poslouchal, než aby to byl model,“ řekla Aha! Heidi.

 Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy...

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.