Pohádkový princ Pavel Trávníček: Kvůli kšeftům dostane učitele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pohádkový princ Pavel Trávníček: Kvůli kšeftům dostane učitele!

Aha! informovalo
Aha! informovalo (Foto Aha! – Robert Klejch, archiv ČT)

Než Pavel Trávníček (67) rozjede výnosný kšeft s Popelkou v Česku, hrnou se mu pracovní nabídky z Německa. Není divu, že jeho manažer mu usilovně shání učitele němčiny.

Legendární princ vystupoval před časem jako král v rodinné show Tři oříšky pro Popelku v Německu. Od října letošního roku ho bude hrát i v Česku. A podle informací deníku Aha! by si mohl vydělat kolem půl milionu korun. A další příjmy se mu pohrnou zase i ze zahraničí. Musí na sobě ale pracovat. „Hledám pro Pavla Trávníčka učitele a kouče němčiny, neboť ho v Německu čeká spousta televizních vystoupení.


Hlavní ale bude pokračování turné s muzikálovou show Tři oříšky pro Popelku od podzimu letošního roku do příštího února v Německu, Rakousku a Švýcarsku,“ prozradil jeho manažer Filip Albrecht, který v německy mluvících zemích zastupuje i Karla Gotta (78). „Pavel hrál v Německu už minulý rok a jazyk mu nedělá problém. Chce být ale dokonalý, tak musí chytit správnou německou výslovnost,“ vysvětlila Aha! hercova manželka Monika Trávníčková (32).


Na video s Pavlem Trávníčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Ellen
3. 3. 2018 • 15:43

Ať jde do ***e,starý princ !!! Myslím že udělá lepší když se bude starat ze svou okouzlující kopretinou o dítě !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.