Heidi Janků (55): Tahanice o místo…po odchodu z Barrandova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků (55): Tahanice o místo…po odchodu z Barrandova

Heidi se se už do Afér vrátit nechce.
Heidi se se už do Afér vrátit nechce. (Foto ara)

Pěkně jim zavařila! Poté, co Heidi Janků (55) dala v televizi Barrandov výpověď, vypukly tahanice o místo moderátorky pořadu Aféry. Narychlo povolaná Kateřina Kristelová (38), která už je uváděla před zpěvačkou, se tam neohřála ani týden a dostala padáka! Na její místo podle informací Aha! míří protekční spratek Pavel Novotný (41).

Aféry mají vůbec smůlu. Nejdřív je moderovala Kristelová, na jaře minulého roku ji nahradila Heidi. Ta teď odmítla podepsat prodloužení smlouvy, protože pořad měl přitvrdit. TV Barrandov tedy jako moderátorku opět zlanařila už jednou z Afér »odejitou« Kateřinu, která se tím okamžitě pochlubila na svém Instagramu.

Přepadalo jí, že současná partnerka fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (44) nebude mít problém, na rozdíl od Heidi, být za drsňačku. Kristelová ale natočila pár dílů a vedení televize, aniž by odvysílali jediný díl, jí dalo podruhé padáka.

Podle informací Aha! to bylo kvůli synovi baviče Petra Novotného (70). Oba se vzájemně nemusejí. A má to být také on, kdo by se měl teď moderování Afér ujmout. „Bez komentáře,“ sdělil Aha! jindy výřečný Pavel Novotný. Informace tak nepotvrdil, ale ani nevyvrátil!

„Co mám k tomu říct? Na Barrandově jsem dělala ráda, ale jsem teď také ráda, že jsme se rozloučili,“ řekla Aha! Kristelová. „A pořadu Aféry ze srdce přeju, aby se mu dařilo. A ono jistě bude, protože ho bude moderovat určitě jeden z nejpovolanějších moderátorů, který je zajisté vzdělanější, inteligentnější a schopnější než já. Držím mu palce,“ vzkázala svému nástupci.

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy...

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.