Jitka Boho a její omalovánky: Nové tetování jí zvedá prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jitka Boho a její omalovánky: Nové tetování jí zvedá prsa!

Jitka Boho je ještě víc sexy!
Jitka Boho je ještě víc sexy! (Foto archiv TV Nova, D. Kolářová)

Už páté tetování si nechala na své útlé tělo vytvořit Jitka Boho (26). Zpívající modelka, která zazářila v show Tvoje tvář má známý hlas, podlehla trendu před několika lety. A zdaleka prý ještě nekončí!

„Když začnete s tetováním, tak jedno nestačí. Holubička bylo moje první. Mám ji asi pět let. Vyzkoušela jsem si, jestli jsem schopná vydržet tu bolest,“ svěřila se Jitka. Po holubičce přišel latinský citát na ruce Quid sis, interest, non quid habeas (Záleží na tom, co jsi, ne na tom, co máš). Pak si nechala na záda vytetovat citát amerického kytaristy a zpěváka Jimiho Hendrixe (†27) Music si my religion (Hudba je mé náboženství) a po něm na prst anglické slovo Believe (Věřím).

Nyní má Boho na hrudi nový přírůstek. „Tatérka mi vytvořila originální návrh, je to umělecké dílo,“ popsala modelka kérku připomínající květinu. „Opticky to zvedá ňadra, což není úplně špatné,“ dodala Boho se smíchem.

 Jitka Boho: Rajcovní šatičky vyměnila za boho styl! Co na to manžel? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 2. 2018 • 11:53

Neznám, nevím, kdo co je Boho, plevy mě nezajímají.Jen musím říct, že tatérka i Boho jsou pěkně blbé.Přesně podobnou tetáž , prezentovanou jako " modrý smaragd " měla filmová postava otce, který zneužíval pro orální sex svého syna vytetovanou na břiše těsně nad penisem. Jeho syn se nakonec zbláznil a otce upáli.Nevím už, jak se ten film jmenoval, ale byl to dobrý film. Tak Boho a máš to ! Blbko !

aveneta
10. 2. 2018 • 10:36

Ona "boho" nic moc sice průměrná holka, ale když čichla k tzv. showbyznysu, tak jí to změnilo život....již pracovat v nějakém oboru asi těžko, jen média, fota atd. takto se snaží mnoho mladých, jen každému se nezdaří....ubohý život

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.