Polda David Matásek: V montérkách kvůli staré Carevně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Polda David Matásek: V montérkách kvůli staré Carevně!

S autem si Matásek zahraje v třetí řadě v osmi dílech.
S autem si Matásek zahraje v třetí řadě v osmi dílech. (Foto FTV Prima)

Z herce automechanikem! Kvůli 60 let starému veteránu za statisíce musel David Matásek (54) v třetí sérii Poldy natáhnout montérky a zavřít se do dílny. A ještě ho buzerovali!

„Musela se pronajmout skutečná autodílna a k ruce Matáskovi byl opravdový automechanik, který radil, co a jak s autem. Zároveň také dohlížel na to, aby se s veteránem nic nestalo,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že Volha měla hodnotu 20 000 dolarů, což je v přepočtu 420 000 korun. Proto byl také herec pod drobnohledem, aby autu neodborným zásahem neublížil. „Natáčelo se v listopadu okolo třiadvacáté hodiny a končilo se nad ránem,“ dodal zdroj.

Jezdit před kamerou ve Volze GAZ-M 21 z roku 1958 přezdívané Carevna není navíc žádná slast. „V létě topí, v zimě nechytá. Kvality nenajdeš. Volant jde ztuha. Zplodiny plní kabinu. Tlumiče již netlumí a Igor má z toho ústřel krční páteře,“ přiznal představitel poručíka Michala Břízy. Přesto ale zkušenosti za volantem veteránu nelituje. „Bez ní by byl Polda poloviční, k Michalu Břízovi patří, lpí na ní. Vždyť těch zážitků a vzpomínek, které díky ní má,“ prohlásil Matásek, který se i s autem objeví už v třetí řadě seriálu dnes večer na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.