Michaela Maurerová: Prozradila svou vášeň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michaela Maurerová: Prozradila svou vášeň

Michaela Maurerová má slabost pro kosmetiku.
Michaela Maurerová má slabost pro kosmetiku. (Herminapress.cz)

Herečka Michaela Mauerová (38) zraje jako víno! Jak jinak si vysvětlit, že i v 38 letech vypadá vedle svých dcer spíš jako jejich starší sestra než maminka. Nejenže se Maurerová udržuje ve skvělé kondici díky cvičení, ale používá také různé krémy a olejíčky, které herečce pomáhají. Kosmetika je totiž její velkou vášní.

„V kouplně je devadesát procent poliček obsazených mými přípravky. Jak říká můj přítel, na všechno mám nějaké mazání. Krémy na ruce, na nohy…Na ty nejraději používám starý izolin, úplně obyčejnou vřídelní kosmetiku s levandulí a kokosový olej, ten je základ na všechno. Dávám si ho do vlasů, na tělo, a když jsem jím v létě mazala děti, tak ho vždycky ještě lžičkou ochutnaly,“ prozradila herečka magazínu Sedmička.

Herečka kromě krému používá různé jelení loje a lesky, které přímo miluje. A pokud si někdo myslí, že Maurerová používá jen dražší balzámy, tak se plete. Herečka ráda sáhne i po obyčejných balzámech na rty jako je například balzám od značky Regina. Přesto, že kosmetiku miluje, vystačí si herečka s malým množstvím produktů a chemické kosmetice se už nějaký čas vyhýbá. „Nikdy u mě nenajdete make-up a pudr, ty opravdu nepoužívá. Mám štěstí, že pihy mi nedokonalosti v obličeji maskují. Když už se maluji, používám jenom rtěnku a řasenku. To je základ. Pak mám korektor, obyčejný od Baley, pro případ, že mi vyraší něco na obličeji, ale z dekorativní kosmetiky toho u mě tolik není,“ řekla herečka magazinu Sedmička. Bez chemické kosmetiky se herečka bez problému obejde, ale na kosmetiku na vlasy a různé olejičky nedá dopustit. „Teď jsem si oblíbila marocký arganový olej, který si vtírám do konečků vlasů, ale dělám si i svoje masky. Z ricinového oleje, medu, vajíčka a olivového oleje. Nechám si to přes noc pod igelitovám pytlíkem na hlavě, ráno omyju čtyřmi várkami šamponu a vlasy mám jako nové,“ prozradila herečka magazinu Sedmička.

Na video s Michaelou Maurerovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.