Moderátorka Kristina Kloubková (41): NOVÝ CHLAP! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Kristina Kloubková (41): NOVÝ CHLAP!

Momentálně si vztah Kloubková užívá a rozhodně ho dál už nechce tajit.
Momentálně si vztah Kloubková užívá a rozhodně ho dál už nechce tajit. (Koláž Aha!)

Zatloukat, zatloukat, zatloukat! Ještě na vyhlášení Českého slavíka Kristina Kloubková (41) svou novou lásku zapírala. Tvrdila, že jsou jen přátelé... Nyní je ale vše jinak a moderátorka jen září štěstím! Našla si již druhého tanečníka...

„Ano, mám přítele. Je to Václav Kuneš, vynikající choreograf a tanečník,“ potvrdila deníku Aha! zamilovaná blondýnka. „Potkali jsme se tak nějak správně a je to hezké,“ podotkla Kristina. S Vaškem se prý zná už od studií. Potom ale dlouho žil v zahraničí, takže netušil, co Kloubková dělá.

Láska na druhý pohled
„Miluji na ní, jak je skvělá. Byla to druhý pohled,“ vyznal se Kuneš ze svých citů. Dokonce už o něm ví i Kristinina pětiletá dcera Jasmína. „Zatím ho s ní probírám a řešíme ho spolu. Společné bydlení není na pořadu dne. Ještě se stále poznáváme,“ svěřila Aha! Kloubková, která si randění užívá plnými doušky

Zvony zatím nezní
A co případná veselka? „Svatební zvony zatím v dáli nezní, ale kdo ví. My, holky to máme rády, u mužů je to trochu jinak,“ dodala moderátorka se smíchem.
Spojil je tanec
Kristina má k tanci blízko, vystudovala balet na konzervatoři. Její maminka Kristina Maarová byla baletkou ND, tatínek Vladimír Kloubek zase tanečník a choreograf (ztvárnil např. jednoho ze »zlých hochů« v muzikálu Starci na chmelu).

Žil s Japonkou
Václav Kuneš je tanečník a choreograf mezinárodně úspěšného uskupení 420PEOPLE. Dlouhých 18 let působil v Nizozemsku, kde se také seznámil s japonskou exmanželkou, s níž má desetiletou Aine. Matka s dcerou nyní žijí v Japonsku.

Na video s Kloubkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
vigela
30. 1. 2018 • 10:49

KK mi je sympatická. Přeji jí hodně štěstí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.