Štastná Marika Gombitová: Usmířila se s Gottem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štastná Marika Gombitová: Usmířila se s Gottem!

Gott s Gombitovou se konečně usmířili.
Gott s Gombitovou se konečně usmířili. (Foto herminapress.cz a ara )

Dlouhé roky plánovali, že si spolu znovu zazpívají na jevišti! A ve čtvrtek se to konečně povedlo. Nebýt tři roky staré rozepře kvůli zrušenému společnému duetu, sešli by si Karel Gott (78) a Marika Gombitová (61) daleko dřív.

Slovenská zpěvačka byla jedním z hostů Mistrova koncertu na vyprodaném bratislavském stadionu Ondreje Nepely. „Zazpívali jsme si náš společný duet Neznámý pár. Poprvé jsme s ním vystoupili na konci roku 1987, takže o svátcích to bylo třicet let. Jsem potěšený, že Marika pozvání na můj koncert přijala,“ řekl Gott, který s Marikou chystá i další spolupráci. „Společně si opět zazpíváme 1. května na Česko-Slovenském večeru v Košicích,“ dodal zpěvák.

Pohádali se

Fanoušky obou zpěváku nicméně mrzí, že nenatočili nový duet, který Marika a její tým napsali v roce 2015. Mistra totiž naštvalo, že Gombitová chce píseň vydat samostatně. Karel přitom od začátku počítal s tím, že bude na jeho albu Duety.

„Na tom ta spolupráce ztroskotala,“ prohlásil tehdy Gott. S Gombitovou se pak dlouho neviděl. Zabránil tomu mimo jiné jeho boj s rakovinou mízních uzlin. Ani na podzim 2016 se Slavík neobjevil na šedesátinách své kolegyně. Zlom nastal loni, kdy se po dlouhé době potkali na soukromé akci v Bratislavě, kde nezávisle na sobě vystupovali.

Elán v akci

Dalšími hosty na Gottově bratislavském koncertu byli členové kapely Elán Vašo Patejdl (63) a Jožo Ráž (63) nebo Pavol Habera (55), autor velkého Karlova hitu Když muž se ženou snídá. Právě ten si spolu také zazpívali.

Vystoupily i jeho dcery

Během megakoncertu se na jevišti objevily i obě mladší dcery Karla Gotta. „Jsem šťastný, že poprvé před tak velkým publikem vystoupila i moje dcera Charlottka a nádherně zazpívala píseň Somewhere over the Rainbow. Při písni Trezor si s námi na pódiu spontánně zatancovala i Nellinka a předvedla své taneční nadání,“ napsal Gott na svém Facebooku.

Žbirka o Gombitové: Nikdy jsem nepřestal věřit, že se Marika vrátí!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.