Tereza Aster Vágnerová před porodem: Tajná svatba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tereza Aster Vágnerová před porodem: Tajná svatba?

Těhotná Tereza Aster Vágnerová.
Těhotná Tereza Aster Vágnerová. (Herminapress.cz)

Proběhla snad tajná svatba? Otec holčičky, kterou nosí pod srdcem zpěvačka Tereza Aster Vágnerová (25) už není Petr Šťovíček (25), ale Petr Aster. „Nechal jsem se přejmenovat,“ svěřil Aha! mladý architekt. 

Až přijde za týden na svět první vnučka skladatele Karla Vágnera (75), bude v příjmeních jasno. Madlenka ponese po obou rodičích příjmení Asterová.

„Nebyl důvod, abych byl Šťovíček. Můj otec mě nevychovával, není tedy proč nosit jeho jméno,“ prozradil Aha! sám Petr. Prý o změně příjmení uvažoval už dávno. Jako architekt pracuje i na zahraničních zakázkách a pro cizince byl Šťovíček jazykolam. Tereza si přidala matčino příjmení za svobodna po účasti v soutěži X Factor. „Nechtěla jsem poslouchat řeči o protekci ze strany tatínka. Proto jsem si zažádala o příjmení Aster. Řekli mi, že nemohu mít jako svobodná dvě příjmení, ale nabídli mi, že mohu mít Aster jako druhé křestní jméno,“ upřesnila Tereza.

Je na rodinu své maminky architektky a výtvarnice Moniky (56) pyšná. Teta Dana je manželkou Jiřího Srnce (86), zakladatele Černého divadla v Černém divadle, teta Eva (61) provdaná Čihařová je tanečnice a scenáristka, má s mužem vlastní černé divadlo Image. Sestřeniče těchto tří dam je herečka Jitka Asterová (58). Protože nikdo z příbuzných nemá potomky s příjmením Aster, hrozilo, že rod vymře. Díky Petrovi se tak nestane.

Kde má bříško? Klame tělem

Na Tereze není těhotensktví skoro vidět. Byla nedávno kvůli blížícímu se porodu na sociálce a úřednice nechtěla uvěřit tomu, že brzy přivede na svět dítě. „Já ale o malé dobře vím, je to divoška, pořád kope,“ směje se nastávající maminka.

Na video s Terezou se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.