Patrasová (61): HUBNE SEXEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Patrasová (61): HUBNE SEXEM

LEDEN 2018 I na dálku je vidět, jak se jí zúžil obličej.
LEDEN 2018 I na dálku je vidět, jak se jí zúžil obličej. (Foto Aha! – Robert Klejch, Mária Rušinová)

Z fleku by mohla znovu točit Xenii v Arabele! Dáda Patrasová (61) po několika týdnech s fešným Italem Vitem (48) zázračně zhubla a zkrásněla. „To vše je díky němu! Cítím se s ním skvěle,“ prozradila deníku Aha! stále ještě manželka Felixe Slováčka (74).

Vito žije zdravě, nehodluje alkoholu, jen si občas při návštěvě Česka dopřeje pivo. A hlavně si pečlivě hlídá, co jí! „Dáváme si zeleninu a k tomu třeba jen rybu na grilu. Nebo mořské plody,“ popisuje Dáda, jak se s Italem při jeho nedávné návštěvě stravovali. Navíc dlouhé zamilované procházky po Starém Městě, vášnivé chvíle a zázrak byl na světě. „Vito mi přináší jistotu a klid. Má úžasnou povahu,“ dodala Patrasová spokojeně. Na módní přehlídce Andrey Verešové (37) v casinu na kraji Prahy se jí dostávalo poklon ze všech stran. I za to, že podstatně zkrátila vlasy.

Navíc se stabilizovala i situace ve vile v pražských Vršovicích, kde Dáda žije. Podle informací Aha! odletěl včera Dádin manžel se synem Felixem (34) koncertovat do USA. A do třetice se uzdravila Dádina desetiletá čtyřnohá kamarádka Julča. Kokršpanělka chytla po svátcích nějakou virózu a panička jí musela dvakrát denně dávat léky.

Na vido s Dádou Patrasovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
-bello-
27. 1. 2018 • 00:47

... kdo vymyslel tu blbost se dá jen odhadnout.Často je tak označovaná Kubišová.Ale nevím, co je graciézního na jejím strhaném ksichtě, vizáži chlapa, hlasu a la: pod každou hlasivkou 1 Startka a dechu smradlavém po cigárech 4. cenovky.

-bello-
27. 1. 2018 • 00:41

kiwi65 osobně strašně nesnáším kecy , a la " stárnout se dá i s grácií." Někdo vymyslel rádoby moudro a stádo to opakuje po něm.Vrásčitá baba nemusí být zrovna graciézní a naopak. Kdo vymyslel tu

kiwi65
24. 1. 2018 • 21:54

Blá,blá,blá,vypadá furt stejně.Milá žížalo,jestli si myslíš že se tím blábolením zviditelníš a někdo ti dá roli,přeju hodně štěstí,ale stárnout se dá i s grácií.Takhle se jen ztrapňuješ.

-bello-
24. 1. 2018 • 12:25

Chudák Patrasová, ani neví, co AHA o ní smolí! Vila se nestabilizovala tím, že Slováček na chvíli vypadnul , Patrasová je stejná jako dřív a navíc v AHA asi neví , že sexem se zrovna moc nehubne, ten je pro radost a nezbytný pro život, ale není to maraton Večerní procházky Starým Městem je blábol, protože denně jím procházím já domů a courám se dlouho a dlouho, protože Prahu miluju a to bych ji za tu dobu musela vidět.Praha je fakt malá.Klidně ať jí Patraska ryby a zeleninu, ale ať mi pak poví, proč je tak tlustá. Ahoj meku , jdu do fitka .Miluju tě

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.