Trojnásobný táta Klus: Smutná pravda o sexu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trojnásobný táta Klus: Smutná pravda o sexu...

Tomáš s Tamarou při prodeji oblečení po své dceři.
Tomáš s Tamarou při prodeji oblečení po své dceři. (profimedia.cz)

Pokud nemáte doma děti, nejsou milostné hrátky pro partnery problém. Když se to však v kvartýru prťaty hemží od rána do noci, je třeba učinit jistá opatření. Známý zpěvák o tom ví své...

Tamara (29) a Tomáš (31) Klusovi už spolu mají čtyřletou Josefínu, tříměsíční Jenovéfu a šestnáctiměsíčního Alfréda. Na tak mladý páreček dětí jako smetí! Jak to asi mají partneři s milostným životem, existuje v takové "mateřské školce" ještě vůbec pro takové věci čas a prostor?

„Nevím, jestli je to úplně stinná stránka, ale občas jsme prostě málo sami. Přes všechnu lásku k dětem, jsou chvíle kdy si říkáte: Ježišimarjá, spi už! Teď je maminka moje! Ale už jsme se to naučili řešit pečlivě plánovanýma randíčkama," odpověděl Tomáš na dotaz magazínu Maminka, zda má mateřství i nějaké ty stinné stránky. 



Přečtěte si
domino22
26. 1. 2018 • 14:12

zajímá to někoho, kdy má ten debil sex ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.