Nový Pan Tau je MILIARDÁŘ Z NĚMECKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nový Pan Tau je MILIARDÁŘ Z NĚMECKA!

Stefan Raab patří nejbohatší německé komiky.
Stefan Raab patří nejbohatší německé komiky. (Foto Profimedia.cz, ara )

V Mnichově pokračují přípravy na natáčení nových dílů slavného seriálu Pan Tau. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že nabídku zahrát si hlavní roli dostal populární německý komik Stefan Raab (51).

„Shodli se na něm jak Němci, tak Češi. Teď se čeká, jestli to přijme,“ řekl deníku Aha! zdroj ze štábu. „Nemohu komentovat žádná jména, tedy ani toto. Nezlobte se, nechte se překvapit,“ řekl režisér nových dílů Pana Tau Karel Janák (47). Jemu i další tvůrcům hledání hlavního představitele pořádně zamotalo hlavu. Původní Pan Tau Otto Šimánek (†67) je totiž už 26 let po smrti, a proto museli najít nového.

Druhá role

Pokud Raab na nabídku kývne, bude to teprve jeho druhá role v kariéře. Přesně před deseti lety si u našich sousedů zahrál v komediálním seriálu Der Popolski show, od té doby vystupoval spíše v televizních pořadech. Kromě herectví a komediantství ho živí také zpěv a moderování. V Německu je Raab velkou hvězdou, proto ho producenti nových dílů Pana Tau oslovili. Uvádí se, že na má na svém kontě přes 100 milionů eur (cca 2,5 miliardy korun).

Syn řezníků

Když se Stefan narodil, pracovali jeho rodiče jako řezníci. On sám pak studoval na církevní škole a byl dokonce ministrantem. Vojenskou službu absolvoval v kasárnách Luftwaffe v Kolíně nad Rýnem. Následně vystudoval práva. S manželkou Nike má třináctiletou a jedenáctiletou dceru.

Preiss ze hry venku

Původně se mluvilo o tom, že by měl Pana Tau ztvárnit Viktor Preiss (70). Jenže... „Můžu osobně říct, že se mnou vůbec nikdo nemluvil! V žádném výběru od televize jsem nebyl, já o tom tedy osobně nic nevím. Odehrává se to mimo mě,“ řekl herec na Frekvenci 1.



Přečtěte si
kaluze
13. 1. 2018 • 11:45

ziji v nemecku a Raab je tady opravdu populární ,ale presto si myslím,ze je to skoda dát mu prednost pred ceskymi herci .Cesi si mají svoje seriály chránit a dávat ty role ceskym hercum.Nechat si vsechno rozkrást a jeste i do filmu obsazovat nemce je skoda

ad-ga
13. 1. 2018 • 08:30

Nechápu, proč se dává přednost německému neznámému herci před naším hercem. Viktor Preiss by byl určitě lepší pan Tau.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.