Nestyda Vica Kerekes: Střihne si retro sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nestyda Vica Kerekes: Střihne si retro sex!

Vica Kerekes.
Vica Kerekes. (Foto FTV Prima)

Naposledy se Vica Kerekes (36) objevila po boku Michala Dlouhého (49) v seriálu Kapitán Exner. Teď se půvabná zrzka předvede v novém seriálu 1890, který také vysílá televize Prima.

Vica má na svém kontě množství filmů, v nichž předvádí své bujné vnady. Tentokrát je sice neodhalí, ani nezkrášlí šlehačkou jako v Nestydovi, přesto o postelové scény s jejím seriálovým manželem Stanislavem Majerem (39) rozhodně nebude nouze. „Se Standou jsme spolu natáčeli už v Česku. Žertem říká, že si mě teď vyprosil,“ směje se slovenská herečka.

V seriálu 1890 hraje ženu od rány, která se coby matka tří dětí hned tak něčeho nezalekne. Maria je vášnivá ženská, ráda se směje, hodně a nahlas, miluje tanec a zábavu. A když se rozzlobí, tak křičí a tříská talíři. „Moje postava, když cítí potřebu emocionálně či dokonce fyzicky zaútočit, tak to udělá. Ale jinak je to velmi chytrá žena,“ charakterizuje ji Vica.

Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.