Miláček Anglie dnes slaví narozeniny: Uhádnete, o koho jde? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miláček Anglie dnes slaví narozeniny: Uhádnete, o koho jde?

Kate byla jako malá roztomilé děvčátko.
Kate byla jako malá roztomilé děvčátko. (Foto Profimedia.cz)

Catherine Elizabeth Middleton, manželka prince Williama dnes 9. ledna slaví 36. narozeniny. Loňské narozeniny oslavila vévodkyně na vesnickém sídle v Norfolku, zda je letos oslaví na stejném místě je zatím záhadou, královská rodina o oslavě mlčí.

Současná manželka prince Williama je nejstarší dcerou leteckého dispečera společnosti British Airways Michaela Francise Middletona a letušky Carol Elizabeth Middletonové. A i přesto, že Kate nepochází z žádné královské rodiny, vystupování vždy měla a má dostatečně vhodné na to, aby se stala manželkou britského následníka trůnu.

Ještě než se Kate stala vévodkyní, slavila narozeniny poněkud divočeji než v posledních letech. Se svojí sestrou Pippou obrážely londýnské kluby, večírky a holdovaly alkoholu. Až po sňatku s princem Williamem v roce 2011 se její povaha uklidnila. I přesto, že nyní je Kate milující matkou a vzornou manželkou, existují fotografie, které dokazují její bouřlivé období. Na fotografie se můžete podívat v naší obsáhlé galerii.

 Na video s Kate Middleton se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.