Nejdrsnější rozchody roku 2017! Bitvy o peníze, děti, majetek... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejdrsnější rozchody roku 2017! Bitvy o peníze, děti, majetek...

Hana Gregorová a Ondřej Koptík
Hana Gregorová a Ondřej Koptík (FOTO: David Malík, Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek, Pavel Machan)

Pro někoho začátek nového vztahu, pro někoho oči pro pláč. Tak vypadaly v tomto roce rozchody známých osobností. Nebylo jich málo, ale život jde přece dál...

 Showbyznys

František Janeček (73) a Tereza Mátlová (42)

Prozrazená nevěra a neshody kolem výchovy dcery Emilly Anne (8)! To jsou prý hlavní důvody rozchodu producenta a jeho dlouholeté partnerky Terezy Mátlové (42). Janeček prý už nad vztahem zlomil hůl již před časem, ale zdání spokojené rodiny držel kvůli dceři.

Nikol Švantnerová (25) a Jakub Hora (26)

Během čtyř let vztahu se několikrát rozešli a zase sešli, definitivní rozchod České Miss 2015 a teplického fotbalisty nastal v únoru. O pár měsíců později začala Nikol randit s fotbalistou Teplic Patrikem Dresslerem (27).

Václav Noid Bárta (37) a Gabriela Dvořáková (28)

Nejdrsnější rozvod roku. Gábina si začátkem roku začala se svým plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46) a to spustilo válku mezi manžely o dceru Terezku (3). Zpěvák ji označil za zlatokopku a ona jeho za alkoholika a feťáka. Nakonec i vztah s Paulisem nedávno skončil.

Leoš Mareš (41) a Monika Marešová(43)

Manželství Leoše a Moniky poznamenaly moderátorovy nevěry, po vzájemné dohodě se v květnu po 9 letech manželství rozvedli za deset minut. Na podzim pak Leoš požádal svou přítelkyni Moniku Koblížkovou (35) o ruku.

Michaela Jíková (49) a Michal Voráček (59)

Vztah kotelnice a mediálního poradce prochází hlubokou krizí. Manželé spolu manželé od května nežijí ve společné domácnosti. Podle informací deníku Aha! ho měla vyhodit z domu, vztah se dlouhé roky snažila udržet kvůli dětem.

Nikola Buranská (25) a Filip Novák (26)

Česká Miss Earth 2014 se loni v prosinci na Maledivách zasnoubila s fotbalistou Filipem Novákem (26), ale místo plánování svatby přišla v květnu těžká krize a následoval rozchod. Mluvilo se, že modelka se zakoukala do jiného sportovce.

Patricie Solaříková (28) a Marek Fryčák (28)

Hvězda seriálu Ulice plánovala s bubeníkem Markem společnou budoucnost. Ani ne po půl roce se k sobě nastěhovala, ale nakonec se v červnu rozešli. Prý ale zůstali kamarádi.

Berenika Kohoutová (26) a Pavel Čechák (42)

Zatímco tvrdě trénovala na show Tvoje tvář má známý hlas, v soukromí prožívala krach manželství. Pouhý rok a půl po svatbě s filmovým producentem a exmanželem Tatiany Vilhelmové (39). Rozchod byl prý velmi bouřlivý a herečka jej nečekala.

Michaela Kuklová (49) a Jiří Káš (38)

Po pěti letech samoty to vypadalo, že konečně našla partnera do života. Ale po pěti měsících se ukázalo, že fotograf Jiří Káš není tím vysněným princem a dvojice se v červenci dohodla na rozchodu.

Monika Štiková (45) a Michal Štika (46)

Rodiče Ornelly Koktové (24) v létě oznámili, že se rozvádějí! Monika jako důvod uvádí, že si jí manžel vůbec nevšímal a ona se cítí opuštěná. Velkou mírou k tomu přispěly i jeho milionové dluhy.

Anička Slováčková (22) a Filip Papež

Dceři Dády Patrasové (61) a Felixe Slováčka (74) se nedaří v lásce. Do spolumajitele pražské pizzerie Filipa byla zamilovaná až po uši, ale láska v létě skončila. Oba měli moc práce a skoro vůbec se neviděli.

Gabriela Partyšová (39) a Daniel Farnbauer (41)

Nevyšlo jí už druhé manželství. Moderátorka potvrdila, že 20 měsíců po svatbě s movitým podnikatelem je na spadnutí. Na rozchodu se prá vzájemně dohodli, v létě se od něj odstěhovala a dál se vídají jako přátelé.

Hana Gregorová (65) a Ondřej Koptík (33)

Našla si o 32 mladšího milence a doplatila na to. Po necelých dvou letech přišel v září drsný rozchod, který zapříčinily drogy. Vdova po Radkovi Brzobohatém (†79) chtěla poslat Ondřeje na léčení, ale neuspěla.

Lucie Bílá (51) a Radek Filipi (33)

Vztah se zajíčkem Radkem trval půl roku. Urostlý mladík doprovázel zpěvačku na každém kroku, ale na podzim se dvojice rozešla. Bílá dala přednost před láskou své práci.

Politika

Bohuslav Sobotka (46, ČSSD) a Olga Sobotková (36)

V červnu manželé vydali prohlášení, že jejich svazek »neklape«. Sobotka se poté během léta odstěhoval od rodiny. Expremiér svoji manželku na veřejnosti příliš neukazoval a s médii nikdy oficiálně nemluvila.

Jiří Paroubek (65) a Petra Paroubková (44)

Dramaticky probíhalo odloučení u Paroubkových. Petra i s dcerou Margaritou odešla od expremiéra v únoru a nyní probíhají dlouhé rozvodové tahanice u soudu.

Michaela Marksová (48, ČSSD) a Arnošt Marks

V květnu přiznala tehdy ještě ministryně práce a sociálních věcí Marksová, že její 20leté manželství je v troskách. Důvodem prý bylo její angažování ve vysoké politice.

Sport

Jaromír Blažek (44) a Lenka Blažková (45)

Dvě děti jsou dospělé a oni si neměli co říct. Přestáli několik krizí, ale nakonec přece bývalý fotbalový brankář Slavie, Sparty i reprezentace manželku po 23 letech opustil. Rozvedli se v polovině roku.

Eva Puskarčíková (26) a Antonín Hájek (30)

Sněhová dvojka, usměvavá biatlonistka a bývalý skokan na lyžích, spolu byli šest let. Jenže během sezony se viděli minimálně. Ona pak zalovila mezi biatlonisty a chodí s Lukášem Kristejnem (28).

Victoria Azarenka (28) a Billy McKeague (28)

Běloruská tenistka porodila 20. prosince 2016 synka Lea, otcem je bývalý americký hokejista. Začátkem letošního léta o něj ti dva už vedli soudní bitvu. Leo nesměl opustit Kalifornii, což Viktorii zbrzdilo kariéru.

Filip Novák (27) a Nikola Buranská (25)

Romantická žádost o ruku proběhla v prosinci 2016 na Maledivách. V květnu už Nikola, druhá česká vicemis 2014, nebyla v Dánsku s Filipem, kde hraje za Midtjylland. Vztah jim po sedmi letech krachl.

Nikol Švantnerová (25) a Jakub Hora (26)

Klasická dvojice modelka, Česká miss 2015, s fotbalistou Teplic se rozpadla začátkem roku po čtyřech letech, příčinou byla jeho nevěra. Dokonce se domluvili i na střídavé péči o jejich psa.

Thibaut Courtois (25) a Marta Domiguez (25)

Ve fotbalové Chelsea vyhnal Petra Čecha z brány, doma si to ale podělal. V dubnu se rozešel s partnerkou, s níž má dceru Adrianu (2) a která mu měsíc poté porodila syna Domingueze. Sbalil Delaney (19), která se mu původně starala jen o psa.

Marcel Gecov (29) a Petra Hrůzková (27)

Petra léta patřila k Františku Rajtoralovi (†31), jenž letos v dubnu spáchal sebevraždu. Loni si ji našel bývalý fotbalista Marcel Gecov (mj. Slavia, Gent, Liberec) a byli šťastni. Vydrželo jim to necelý rok.

Josef Dostál (23) a Diana Žolnerčíková (27)

Veleúspěšný kajakář (má tři medaile z olympijských her 2012 a 2016) randil s beachvolejbalistkou dva roky. Okouzlil ji večeří, rybou podle rodinného receptu. Letos v létě už jedli každý zvlášť.

Michal Kadlec (33) a Andrea Brezovičová (25)

Fotbalový proutník Kadlec pálí za blondýnami. Exreprezentant chodil mj. s Nicole Novotnou či Hanou Mašlíkovou, letos většinu roku strávil po boku Moravanky Andrey. Rozešli se na podzim.

Lindsey Vonn (33) a Kenan Smith (36)

Slavná americká sjezdařka hledala v náruči trenéra amerického fotbalu útěchu po rozchodu s Tigerem Woodsem. Byl mu dost podobný. Vydrželo jim to rok, teď je nejrychlejší blondýna zase volná.

Zahraničí

Helen Hunt (54) a Matthew Carnahan (56)

Oscarová herečka v létě po 16 letech ukončila zdánlivě idylický vztah s filmovým producentem, se kterým má dceru Makenu (13). Za velmi komplikovaný rozchod může prý ztráta důvěry z hereččiny strany.

Scarlett Johansson (33) a Romain Dauriac (35)

Po dvou letech končí manželství jedné z největších hollywoodských krásek a francouzským novinářem, kterého si vzala na ranči v Montaně. Pár si manželství před médii chránil, ani to však nezabránilo jeho rozpadu.

Ewan McGregor (46) a Eve Mavrakis (51)

Jedno z nejstabilnějších manželství showbyznysu se v květnu po 22 letech rozpadlo. Může za to hercova aféra s kolegyní ze seriálu Fargo Mary Elizabeth Winstead (32). Herec podlehl mladé krásce, která si na něho dělala zálusk už odmalička.

Ben Stiller (51) a Christine Taylor (45)

Partneři nejen v životě, ale i na plátně v květnu oznámili konec jejich sedmnáctiletého manželství. Pár společně překonal i hercovu rakovinu varlete, se kterou bojoval v roce 2014.

Janet Jackson (50) a Wissama al-Mana (42)

Jen tři měsíce po narození dcery Eissy podala zpěvačka žádost o rozvod s katarským boháčem. Původně se zdálo, že za krach manželství může jejich časová vytíženost. Pak ale na povrch vyplynulo, že s ní podnikatel špatně zacházel.

Heidi Klum (44) a Vito Schnabel (31)

O tom, že se supermodelka po třech letech rozešla s kurátorem umění, se začalo mluvit kvůli jeho absenci na společenských akcích. Čtyřnásobná matka se pak v září nechala slyšet, že potřebovala pauzu k zamyšlení. Vypadá to, že se zamýšlí dodneška.

John Travolta (63) a Kelly Preston (55)

Když po 26 letech oznámili rozchod, šokovali tím celý svět. Jejich vztah se dostal pod tlak poté, co se provalil Johnův starý poměr s mariňákem. O hercově orientaci a bokovkách se spekulovalo již řadu let, ale až nejnovější skandál byl posledním hřebíčkem do rakve.

Katy Perry (33) a Orlando Bloom (40)

Hvězdný páreček v březnu oznámil rozchod jen chvíli poté, co se ke zpěvačce dostalo video, na kterém se po filmovém Legolasovi plazila jiná žena. Roli v rozchodu ale sehrála spíš zpěvaččina touha po dítěti, kterou herec nesdílel.

Leonardo DiCaprio (42) a Nina Agdal (25)

Oscarový herec se zálibou v krásných modelkách se v květnu rozešel po pouhém roce chození s plavovlasou manekýnou. Důvodem rozchodu byla hercova neochota usadit se. Vše prý ale proběhlo v klidu a bývalý pár se nadále přátelí.

Jane Fonda (80) a Richard Perry (74)

Začátkem roku se po osmi letech rozpadl vztah nestárnoucí herečky s hudebním producentem. Bývalí milenci nechtěli své odloučení nazvat rozchodem, nýbrž posunem v životech a zůstali blízkými přáteli.

Lucie Bílá o rozchodu s mladým milencem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.