Verešová a Kerndlová: Sexy nadělení v punčochách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Verešová a Kerndlová: Sexy nadělení v punčochách!

Andrea Verešová a Tereza Kerndlová jsou opravdu sexy.
Andrea Verešová a Tereza Kerndlová jsou opravdu sexy. (Foto pro Aha! – Playboy/Jiří Hurt, Facebook)

V Americe do punčoch nosí Santa Claus dárky, v Česku si je pod stromeček pořizují krásky Andrea Verešová (37) nebo Tereza Kerndlová (31). A umí v nich být proklatě sexy.

Pipi dlouhá punčocha má konkurenci. A hned dvakrát. „Miluji tyto čarovné chvíle pohody. Návrat do dětských let,“ okomentovala svůj pletený model až nad kolena slovenská modelka, která se obložila i plyšovými medvídky.

A téměř ve stejných nadkolenkách si vánoční svátky užívala i zpěvačka Kendlová. „Poslední sváteční den a paaaak... Pak už nám zůstanou jen ty vánoční pyžama,“ napsala na sociální síti. A pak že měkké dárky a ponožky jsou nudné.

Na video s Andreou Verešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 12. 2017 • 09:39

gurke já už čumím! Protože si nikdo nevšiml nenápadné okupace primitivních úkáček , jichž je tady jak hnoje!Tam se dívej!Na Východ!A podumej, co za genetický materiál je v Praze na každém kromu.

-bello-
29. 12. 2017 • 09:37

No tak, běžně podkolenky toho typu zahřívají svaly před sportovním výkonem, ale že by předvedla vrchol sportovní gymnastiky vyhoupnutím se na piánový štokrle mi nepřijde. Jinak ať požádá Volopicha, aby nebyl škot a přitopil jí.My chodíme doma bosi.Holt na teplo máme

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.