Bittnerová měla místo kapra pandu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bittnerová měla místo kapra pandu

Miluška před Vánocemi utekla do daleké Asie
Miluška před Vánocemi utekla do daleké Asie (archiv Miluška Bittnerová)

První Vánoce bez tatínka, který letos podlehl rakovině plic, strávila Miluše Bittnerové (40) raději v daleké Asii, kam odletěla s přítelem Reném.

„Představa, že bych měla Vánoce trávit v Česku, pro mne byla zdrcující. Tak když můj přítel navrhl, abychom odletěli za teplem, kde svátky nebude nic připomínat, s radostí jsem to přivítala. Chtěla jsem vzít i maminku a několik týdnů jsem ji přemlouvala, ta ale odmítla. Zůstala tu se sestrou a její rodinou,“ svěřila herečka.

„Strašně jsem se bála, že se jí z Číny, kde jsme na Štědrý den měli přestup, nedovolám. Naštěstí to šlo a mluvily jsme spolu,“ dodala Bittnerová. „Zjistila jsem, že můj přítel je velký romantik. Za mými zády naplánoval návštěvu pandí farmy. V Zoo Chengdu je 70 živých pand a několik stovek plyšových. Číňani na nás byli strašně milí, ale nemluví anglicky, tak ještěže mám DAMU a umím zahrát letadlo. Tak i taxikář pochopil, že chceme na letiště, když jsme se vraceli, protože jsme pokračovali na cestě do Thajska,“ komentovala.

 Sexbomba Miluška Bittnerová na plastice! Nová a větší prsa?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.