Jak žijí hvězdy legendární pohádky: Trávníček (67) VYDĚLÁVÁ NA POPELCE V NĚMECKU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak žijí hvězdy legendární pohádky: Trávníček (67) VYDĚLÁVÁ NA POPELCE V NĚMECKU

Do Šafránkové byl Trávníček zamilovaný nejen ve filmu, ale i v reálném životě.
Do Šafránkové byl Trávníček zamilovaný nejen ve filmu, ale i v reálném životě. (Blesk – David Malík, TV Nova)

Čas oponou trhnul a hvězdy slavné pohádky Tři oříšky pro Popelku mají velmi rozdílné životy! Před kamerou byli Popelka Libuše Šafránková (64) a princ Pavel Trávníček (67) dokonale sehraní. V současnosti by už jim to tak neklapalo. Zatímco Pavel dál pracuje a natáčí o sto šest, Libuška se po zdravotních potížích skrývá před světem.

Trávníček má právě za sebou premiéru velké německé rodinné show, která se jmenuje úplně stejně jako pohádka, jež ho před 44 lety proslavila takřka po celém světě. V němčině tedy Drei Haselnüsse für Aschenbrödel. Tentokrát v ní ale nehraje prince. „Už jsem na něj starý. Ale když mi producenti nabídli roli krále, zakřičel jsem: Hurá!“ svěřil deníku Aha! po premiéře v berlínské Mercedes- -Benz Areně Trávníček.

O 44 let mladší žena

Je to velká show! Světelná, muzikálová, se vším všudy! Jenom komparzistů je sto dvacet," upřesnil. Novou Popelkou se v rodinné show stala mladá herečka Maria Stepanov, prince hraje Lukas Jansch. „Jsou sympatičí, protože jsou mladí. A jsou tak dobře naladění. Mimochodem, paní královnu hraje německá herečka, tanečnice a zpěvačka Sarah Julia Evertz. A je o čtyřiačtyřicet let mladší než já,“ dodal s potutelným úsměvem Pavel.

Vydělává u sousedů

Za šedesát představení, která s kolegy až do dokonce února odehraje v největších halách po celém Německu, by si podle informací deníku Aha! mohl vydělat okolo půldruhého milionu korun. Jak Trávníček, tak producenti ale nechtějí nijak smluvní podmínky komentovat.

Je v kurzu

Trávníčkovi se letos v Německu hodně dařilo. Kromě role v rodinné show si také zahrál v novém koprodukčním televizním seriálu Ich und R (Já a R) o slavném módním návrháři Rudolphu Moshamerovi, v němž ztvárňuje jeho řidiče.

Představitelka Popelky, kterou milují miliony lidí po celém světě, má oproti Pavlu Trávníčkovi jinou životní náplň! Po prodělané rakovině se herečka skrývá před světem. Fotoreportéři ji přesto našli! Krytá baloňákem, čepicí a brýlemi si to před Vánocemi štrádovala po jednom z pražských sídlišť. „Nevíte, kde je tady kosmetický salon,“ ptala se pejskařů, kteří ji i přes maskování poznali. Nakonec cíl své cesty v jednom z panelových domů našla. Nemoc už je za ní

Jiný den se slavná Popelka, která si naposledy před třemi roky zahrála babičku ve filmu Jak jsme hráli čáru, zase vypravila na Václavské náměstí. A tam ji také potkali redaktoři deníku Aha!. „Je mi naprosto nádherně, opravdu moc fajn! Nemoc už je dávno za mnou, a daří se mi na ni už nemyslet,“ pronesla herečka.

Nesplněné přání

„Jediné, co mi chybí, je opravdu pěkná role. Věřím, že co nejdříve s manželem natočíme Prince mamánka, že se konečně podaří na film sehnat peníze. Zatím mi udělalo velkou radost, že jsme tu pohádku namluvili jako audioknihu,“ řekla Šafránková. A co vlastně herečka v centru Prahy dělala, když většinu roku žije s manželem Josefem Abrhámem (78) mimo Prahu? „Velmi ráda chodím na Václavák, protože v pasáži Lucerna je skvělé asijské bistro a v něm si ráda dávám ryby a mořské plody,“ usmála se Popelka.

Proč se zahaluje?

Šafránková také reagovala na náš dotaz, proč se výběrem oblečení schovává před světem. „Protože mě to baví. Podstatnou část svého života jsem byla princeznou, a tak si to člověk musí okusit i z druhé strany,“ smála se Libuška.

Na video s Pavlem Trávníčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.