Keira Knightley se vrací! V jakém filmu zazáří? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Keira Knightley se vrací! V jakém filmu zazáří?

Po mateřské se v pohádce vrací i Keira Knightley.
Po mateřské se v pohádce vrací i Keira Knightley. (Profimedia.cz)

Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou, Zlatovláska... Českou vánoční klasiku každý rok doplní nějaká (tu více, tu méně) vydařená nová pohádka. Jak to ale vypadá, když se do vánočního pohádkového snění pustí Hollywood? Čekejte luxusní výpravu a hvězdné obsazení!

V rodinné fantasy Louskáček a čtyři říše se jako Švestková víla představí po mateřské se vracející britská oscarová hvězda Keira Knightley (32), v roli tyranky Ginger jí pak bude sekundovat krajanka Helen Mirren (72). Keira v růžové paruce a zrzavá Mirren s mečem v ruce jsou v pohádce k nepoznání!

V roli strýčka Drosselmeyera se pak třeba představí Morgan Freeman (80)! Velkou šanci prorazit mezi elitu dostala mimořádně půvabná Američanka Mackenzie Foy (17), která už ve čtyřech letech dělala modelku Ralphu Laurenovi. Nyní dostala hlavní roli Klárky.

Zárukou kvality je režie Lasse Hallströma, který už s podepsal pod takové trháky, jakými byly Pravidla moštárny nebo Čokoláda. Premiéra nového Louskáčka je naplánovaná na 1. listopadu 2018, tady jako plánovaný trhák pro Vánoce v příštím roce.

AHA Víte, že?

Louskáček patří mezi nejoblíbenější vánoční pohádky. Poprvé vyšel v roce 1816 z pera E. T. A. Hoffmanna pod názvem Louskáček a Myší král a stal se předlohou pro jeho nejslavnější podobu – balet Louskáček s hudbou Petra Iljiče Čajkovského.

Na video s Keirou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.