Nový kalendář Lucky Borhyové: 12x sexy za 2 dny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nový kalendář Lucky Borhyové: 12x sexy za 2 dny!

Lucie umí pózovat jako zkušená modelka.
Lucie umí pózovat jako zkušená modelka. (Foto pro Aha! – Jan Tůma)

Být 12krát sexy za dva dny, to dokáže snad jen Lucie Borhyová (39)! Přestože blonďatá moderátorka televize Nova příští rok oslaví čtyřicátiny, hravě by strčila do kapsy i o generaci mladší modelky! Důkazem je kalendář, který nafotila na příští rok.

Lucie se odhaluje jen zřídkakdy. O to větší cenu mají pro její fanoušky nové sexy fotky, kterých je rovný tucet. Na kompletně nahou hvězdu Novy ale mohou zapomenout. „Nešla bych za hranu toho, co bych sama nechtěla,“ říká Borhyová, která ale umí být sexy i spoře oděná.

„Lucka byla úžasná. Na nic si nestěžovala, i když se fotilo od rána do půlnoci. Neznám snad modelku, se kterou by se tak skvěle spolupracovalo,“ nemůže si ji vynachválit fotograf Jan Tůma. Focení kalendáře pro největšího dodavatele autodílů, autodoplňků a autopotřeb na českém trhu prý zabralo jen dva víkendové dny.

To, že byl o Borhyovou zájem v modelingu, potvrdila i ona sama. „Je pravda, že jsem nabídky dostávala. Když mi bylo šestnáct, sedmnáct a jela jsem tramvají, tak mě kolikrát zastavovali agenti z různých modelingových agentur a ptali se, jestli bych nechtěla fotit,“ přiznala Lucie.

Na video s Lucií Borhyovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
22. 12. 2017 • 14:47

Je tak úžasná, až je protivná.

briana
22. 12. 2017 • 11:57

Kalendář s Bohyovou ? Děkuji nechci, stačí, že mě straší každý den na televizní obrazovce.

-bello-
22. 12. 2017 • 11:26

Blbka, před 25 lety , po 1989 se do Česka navalil trend mít na každým rohu v Praze "Agenturu ", kdy náhončí oslovovali denně holky, jakéhokoli ucházejícího zjevu.Šlo jim hlavně , aby si u nich zaplatily book. Borhyová bude viset v garážích, salonech , kancelářích a i srolovaná na zadních sedadlech prodávaných aut Možná taky v Tesco na Národní a jinde , kde na kupující vyřvává nějaká reklama, abyste si koupili CD Štefana Margity Nevím, co má v mozku auto-magnát, ale jako kupující můžu kalendář s tou hvězdou vyhodit, ale zaměstnancům ji povinně prskne na zeď a to jim nezávidím . Kolik za to vydělá Borhyová je mi upřímně jedno, není mi jedno, jak se ta krá.va nebeská chová.Pupek světa je to.( Vím to !)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.