Paris, dcera Jacksona (†50): Zamilovala si Prahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paris, dcera Jacksona (†50): Zamilovala si Prahu!

Paris si prý Prahu hned zamilovala.
Paris si prý Prahu hned zamilovala. (Foto Instagram, Twitter, Profimedia.cz, Getty, ČTK)

Až donedávna se dcera krále popu Michaela Jacksona (†50) stranila veřejnosti, se sourozenci často ven chodili jen v maskách a s novináři nemluvili. To se ale s plnoletostí změnilo a pohledná Paris (19) začala objevovat svět. Včetně Česka!

„Neuvěřitelný způsob, jak tu strávit první večer, už jsem si to tu stihla zamilovat,“ napsala Paris na Instagramu. Na fotce pózuje pod vánočním stromem na Staroměstském náměstí, s bílou holubicí na ruce. A přidala i panoramatickou fotku Hradčan a Vltavy.

Než dorazila do Česka, potoulala se po Austrálii, Anglii a Francii. Samozřejmě nevynechala Paříž, po níž dostala jméno. Prý ji tam rodiče zplodili... A vše nezapomíná dokumentovat na sociální síti Instagram. Prezentuje se jako pohodářská batůžkářka, která pěšky či metrem objevuje svět s krosnou na zádech a občas na ulici zahraje na ukulele.

Nečekejte ovšem, že by dědička krále popu bydlela v batůžkářských hostelech. V Praze pobývala ve Four Seasons, jak je patrné právě z její fotky Hradčan. Vůbec nejdražší hotel Prahy si za dvoulůžák na dnešní noc se snídaní naúčtuje 11 251 Kč, premiérské apartmá vyjde na 88 320 Kč.

Ve Four Seasons často bydlí hvězdy, od zpěváků jako Robbie Williams, Madonna či Rihanna přes herce Seana Conneryho nebo Bruce Willise až po krále bot Manola Blahníka. To Michael, když roku 1996 koncertoval na Letenské pláni, bydlel o 500 metrů dál v Intercontinentalu.

Pochyby o rodičích

Osobní život Michaela Jacksona byl přinejmenším podivný, dosud se spekuluje o jeho sexuální orientaci. Mnozí ani nevěří, že je skutečným otcem svých dětí. Paris a staršího Prince (20) má (alespoň oficiálně) se svou druhou ženou, zdravotní sestrou a velkou fanynkou Debbie Rowe (59).

Matka třetího syna zvaného Blanket (15) není známa, spekuluje se o jisté Latinoameričance. Jacksonovo otcovství ovšem popřelo několik mužů s tvrzením, že děti zplodili oni. Například bodyguard Matt Fiddes, bývalý dětský herec Mark Lester či zpěvákův dermatolog Arnold Klein, někdejší šéf Debbie.

Má 50 kérek

Tetováním nejdřív jen zakrývala jizvy od sebepoškozování. Například poranění na levém předloktí si překryla portrétem táty Michaela. Pak ale kérkám propadla, dnes jich má na padesát. Mj. obrázek démonického králíka z mysteriózního dramatu Donnie Darko (2001).

Pokusy o sebevraždu

V červnu 2013 spolykala tehdy 15letá Paris 20 prášků proti bolesti a podřezala si žíly. „Nenáviděla jsem se. Měla jsem nízké sebevědomí, ztratila jsem smysl života,“ vzpomínala. Tehdy se uchýlila i k drogám a sebepoškozování. O sebevraždu se pokusila celkem třikrát, první dva pokusy se na veřejnost nedostaly.

Kariérní rozjezd

Kromě jména je Paris, společně se dvěma bratry, dědičkou ohromného jmění, zřejmě přes 22 miliard korun. Přesto chce prorazit i sama. Co je plnoletá, měla už pár »kšeftů« jako fotomodelka, hrála v několika videoklipech a objevuje se v seriálu Star. Příští rok ji můžete spatřit i v kinech, v akční komedii Gringo (konkrétní vedlejší role zatím nebyla zveřejněna).

Na video s Paris se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 12. 2017 • 08:55

Prahu miluje každý, proto je na 1 Pražáka v průměru 8 turistů .A to je na zabití!!!!!!!!!!!! Španělům se nedivím, že je vyhazují .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.