Rosický se s manželkou pokoušejí o druhé dítě: Táto, chci bráchu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rosický se s manželkou pokoušejí o druhé dítě: Táto, chci bráchu!

Tomáš Rosický s manželkou Radkou Rosickou
Tomáš Rosický s manželkou Radkou Rosickou (Jaroslav Legner / Sport)

Sezona ve Spartě je jeden velký smutek, tak proč si neudělat radost doma v Šestajovicích. Tomáš Rosický (37) a jeho rozkošná paní Radka (36) se pokoušejí o druhé dítě.

Na podzim chodila se  synkem Tomáškem (4,5) fandit na Letnou a ona i její slavný muž by rádi přivítali posilu. Tedy ne v rudém mančaftu, tam jich přišlo v létě deset a moc se nepovedly, ale v rodině! „S manželem Tomášem si přejeme dalšího chlapečka nebo holčičku, ale necháváme to na náhodě,“ svěřila se bývalá modelka a televizní rosnička Radka.

Hezké předvánoční přání, co říkáte. Což tahle vést šikovnému »Rosovi« juniorovi ruku a napsat v dopise Ježíškovi: „Chci brášku!“ Usměvavá mamka pověděla: „U nás se teprve začíná věřit na Ježíška. Syn vnímá, že Ježíšek existuje. Dárky ještě nakoupené nemám, nakupuji trošku na poslední chvíli, ale někam je poschovávám, aby je nenašel.“ A když jsme u těch schovávaček, s cukrovím to nestihla. „Vanilkové rohlíčky už zavoněly, ale bohužel se snědly dřív, než jsem je stačila schovat,“ prozradila Radka Rosická portálu iDnes na své kluky, že jí je zbaštili.

Na video s Tomášem Rosickým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.