Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD: Řídil opilý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD: Řídil opilý!

Jean-Claude Van Damme patří mezi nejoblíbenější akční hrdiny. Na svém kontě má desítky filmů a miliony fanoušků a fanynek po celém světě
Jean-Claude Van Damme patří mezi nejoblíbenější akční hrdiny. Na svém kontě má desítky filmů a miliony fanoušků a fanynek po celém světě (: Profimedia.cz)

PRAHA – Kdo by to do něj řekl! Hvězda našeho DVD Jean-Claude Van Damme (46) byl odsouzený! Před několika lety ho totiž místní policisté načapali, jak se ve svém voze prohání po Beverly Hills. Smůla pro svalovce, měl pár promile alkoholu v krvi!

Kdo by to do něj řekl! Hvězda našeho DVD Jean-Claude Van Damme (46) byl odsouzený! Před několika lety ho totiž místní policisté načapali, jak se ve svém voze prohání po Beverly Hills. Smůla pro svalovce, měl pár promile alkoholu v krvi!

Soud přitom vyřešil Van Dammeovo pochybení bez skrupulí. Tříletá podmínka, pokuta dvanáct tisíc dolarů a tříměsíční »odvykačka« pro řidiče! Nutno přitom podotknout, že Van Damme měl podstoupit krevní zkoušku na alkohol v krvi, což ale odmítl! To mu u poroty vůbec nepomohlo, a tak mu nezbylo než trest přijmout. Od té doby však, na rozdíl od nenapravitelné zbohatlice Paris Hilton, již seká na silnicích dobrotu.

Vy ale můžete posoudit nikoliv Van Dammeovo chování na silnicích, nýbrž před filmovou kamerou. Již dnes si totiž společně s deníkem Aha! můžete koupit i DVD s filmovým hitem Legionář, kde v hlavní roli září právě JeanClaude Van Damme, který prchá před pomstou mafiánského bosse do francouzské Cizinecké legie. A cena Aha! s DVD? Pouhých 45 korun!

Legionář

Zaplétat se s milenkou mafiánského bosse se zkrátka nevyplácí! Povídat by o tom mohl Alain Lefevre (Jean-Claude Van Damme), který se na útěku před zabijáky nechá naverbovat do Cizinecké legie a je poslán do Afriky. Čeká ho nejen kurz sebeovládání pod psychopatickým velitelem, ale také se musí vypořádat s najatým vrahem či z písku se vynořujícími hordami partyzánů. Největším oříškem je pro Van Dammea útok Arabů na pevnost, kterou francouzští legionáři hájí. Tehdy se totiž opravdu zdá, že svalovec z Belgie nikdy neočistí své jméno od falešného obvinění a ani neuvidí milenku zhýralého mafiána.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.