Angelina Jolie a Brad Pitt: Vánoční hádky o děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Angelina Jolie a Brad Pitt: Vánoční hádky o děti!

Angelina Jolie a Brad Pitt: Vánoční hádky o děti!
Angelina Jolie a Brad Pitt: Vánoční hádky o děti! (Foto Profimedia.cz)

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody. Ne však v rodině Angeliny Jolie (42) a Brada Pitta (53), kteří se loni v září rozešli. Hádají se totiž o to, s kým z nich stráví Vánoce děti.

Jolie a Pitt společně vychovávali šest dětí – adoptované syny Maddoxe (16), Paxe (14), dceru Zaharu (12) a vlastní dceru Shiloh (11) a devítiletá dvojčata Knoxe s Vivienne. Ty všechny prozatím zůstávají v péči Jolie, Pitt je smí jen navštěvovat. Jenže se mu to nedaří tak, jak by si představoval... Už na Den díkůvzdání byl sám i přesto, že chtěl přerušit natáčení sci-fi thrilleru Ad Astra a mít všechny ratolesti u sebe.

A ani o vánočních svátcích to zřejmě nebude jinak. Server HollywoodLife totiž uvedl, že Jolie plánuje cestu do Kambodži a děti chce vzít s sebou. „Pitt chce zoufale vidět svoje děti, už loni neuvěřitelně trpěl tím, že musel být o svátcích bez nich,“ cituje server hercova blízkého přítele. 

Na video s Angie se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.