Odvážné fotky Slováčkové: Uvězněná pod vodní hladinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odvážné fotky Slováčkové: Uvězněná pod vodní hladinou!

Anička Slováčková (22), když se pustila do adrenalinového focení pod vodou.
Anička Slováčková (22), když se pustila do adrenalinového focení pod vodou. (Foto Aha! – M. Hykl, R. Klejch, J. Ludvík, D. Kundrát, M. Pátek, M. Rušinová)

Jako vodní víla z pohádky. Tak vypadala Anička Slováčková (22), když se pustila do adrenalinového focení pod vodou. Tam ji dostalo závaží a při životě ji u dna bazénu držel potápěč. Co se dělo pak? Kostymérky ji musely vyždímat.

Protože dcera pohádkové Xenie Dády Patrasové (61) miluje adrenalin, na nabídku nafotit snímky do knižní ságy Galateia volání moře, okamžitě kývla. I když věděla, že to nebude žádná hračka. „Fotografka Lucka Drlíková je velká profesionálka, a proto s ní bylo úžasné pracovat. Dokáže ke všemu neuvěřitelně nakopnout. Bylo to pro mě obrovský zážitek,“ zavzpomínala zpěvačka na focení, které bylo rozložené do několika dnů a pokaždé trvalo několik hodin.

„Sešli jsme se v deset, odjížděla jsem ve tři hodiny odpoledne. Zdržovalo se to hlavně líčením, které bylo kvůli focení pod vodou náročnější,“ popsala Anička, pro kterou to nebylo nic nového. Na hodiny strávené v maskérně si zvykla během druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas.

Co pro ni ale byla novinka, byla přítomnost potápěčů. „Měla jsem totiž sobě pětikilové závaží. Nemusela jsem mít vůbec strach, protože se o mě celou dobu starala profesionální potápěčka,“ dodala Slováčková, která by si stejně jako její matka mohla zahrát v pohádce. Na mořskou pannu má ten nejlepší trénink.

Na video s Annou Slováčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
14. 12. 2017 • 08:02

Nepřehánějte !! Jako víla z pohádky kdysi vypadala snad její máma Dáda Patrasová, ale toto strašidlo ála felix Slováček má do víly daleko.... Do seriálu Ulice přišla jen strašit, jak říká moje babička. A ta tomu určitě rozumí ....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.