Herečka Dana Morávková (46): Zastínila modelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herečka Dana Morávková (46): Zastínila modelky!

Róba s kytičkami jí krásně zvýraznila křivky. „Šila je přímo na mě,“ pochlubila se nám.
Róba s kytičkami jí krásně zvýraznila křivky. „Šila je přímo na mě,“ pochlubila se nám. (herminapress.cz)

Neprošla si ani modelingovým kurzem, ani nemá míry 90 – 60 – 90. Svými ženskými pohyby ale Dana Morávková (46) strčila ostatní dlouhonohé gazely do kapsy! Na přehlídce Natali Ruden (47) měli všichni oči jen pro ni.

Na rudém běhounu se prošla jenom dvakrát, večer ale patřil jí. Hvězda Ordinace v růžové zahradě ukázala všem, že šaty se dají předvádět i mnohem zábavněji než jak to dělají profesionálky z řad missek Nikol Švantnerová (25), Monika Leová (26) si Veronika Kašáková (28).

Na molo vtrhla skoro tanečním krokem. „Užívala jsem si to. Ani jsem neměla trému, řekla jsem si, že si to vychutnám,“ svěřila se deníku Aha! herečka. Evidentně se jí hodila i její krasobruslařská průprava z dětství. „Díky tomu slyším hudbu, ale byl tam i pan choreograf a já jsem dělala to, co po mě chtěl. Jestli to bylo dobré, nebo ne, musí říct někdo jiný,“ dodala. A jak se k roli modelky dostala? „Předtím jsme se s Natali osobně neznaly, i když samozřejmě o její práci vím. Sama mě oslovila, já měla zrovna ten večer volno, takže jsme udělaly zkoušku a bylo to,“ vysvětlila Dana. Místo nařezávání podpatků jí manekýnky nastavily vlídnější tvář. „Všechny byly strašně milé. Fakt jsem se cítila hezky,“ dodala.

Podívejte se, jaké kabelky pro vás navrhla Dana Morávková.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
1. 12. 2017 • 08:56

Kolik Moravkovou tyhle stupidni PR clanky stoji? Doufam, ze je to aspon poradnej ranec!!!!

kov3
1. 12. 2017 • 07:49

Morávková a modelka ? Buhaháááááááá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.