Velké přiznání tenistky Plíškové: Románek s rebelem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Velké přiznání tenistky Plíškové: Románek s rebelem!

Kristýna Plíšková si vyčítá, proč se spustila s australským podivínem.
Kristýna Plíšková si vyčítá, proč se spustila s australským podivínem. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Práskla na sebe velké tajemství! Tenistka Kristýna Plíšková (25) měla »úlet« s australským kolegou Nickem Kyrgiosem (22). A velmi nerada prý na to vzpomíná...

Tohle se nikdy nemělo dostat ven, ale nakonec to na sebe prozradila sama. Krásná Kristýna, o dvě minuty starší dvojče slavnější Karolíny, se spustila s pověstným rebelem!

„Měla jsem románek s Kyrgiosem, který bych nejradši vymazala. To nebylo úplně povedený,“ prozradila na sebe v pořadu Česká ulička na DIGI TV, kde jí zpovídal partner její sestry Michal Hrdlička. Potvrdila, že v tenisovém prostředí není o vztahy a sexuální harašení nouze. „Nějací tenisti po mně šli, něco jsem si prožila. Ti kluci to zkoušejí, hlavně ti mladí, ale vlastně i někteří, kteří mají vztah,“ usmála se, aniž by už byla konkrétnější.

Kyrgios je považovaný za budoucí superstar a světovou jedničku, ale také za podivína a neřízenou střelu. Před časem to dal vztahově opět do kupy s australskou tenistkou chorvatského původu Ajlou Tomljanovič.

Plíšková poslední dobou loví v hokejovém prostředí – po krátkém randění s brankářem Michalem Neuvirthem skončila v náručí útočníka Dominika Volka. „Je o dva roky mladší, jsem totiž na zajíčky... Jsme spolu sotva dva roky, takže na svatbu je ještě čas,“ ujistila se smíchem.

Na video s Kristýnou Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.