Herečka Brigita Cmuntová z První republiky: Seriál nikdy neviděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Brigita Cmuntová z První republiky: Seriál nikdy neviděla!

Elišce při natáčení pomáhal její seriálový manžel Bořek Joura.
Elišce při natáčení pomáhal její seriálový manžel Bořek Joura. (Foto ČT)

Šla do projektu, o kterém nic nevěděla. Představitelka mladé lékařky Elišky Valentové byla před castingem na druhou řadu úspěšného retroseriálu ČT První republika »nepolíbená«. Brigita Cmuntová (23) totiž nevěděla, do čeho jde...

„Musím se přiznat, že seriál jsem neznala! První řadu jsem nesledovala. Ale na casting jsem ráda přišla, ovšem až na druhý termín,“ prozradila mladá herečka s tím, že byla sice nadšená, že ji oslovili, dorazit napoprvé ale nezvládla.

„Na ten první jsem nebyla tak připravená, jak bych si představovala. Textům jsem nedala tu péči, kterou vyžadovaly, a nervovala bych se ještě víc než jindy. I když jsem pak všechno uměla, stejně jsem byla roztřesená. Bylo to něco úplně nového,“ svěřila Brigita. Do natáčení První republiky měla zkušenosti spíše s hraním na divadelních prknech a netušila, že její postava bude mít ve druhé sérii takový prostor. „Naštěstí režisér Biser Arichtev mě úžasně naváděl na situace. Vysvětloval, jaké vztahy jsou mezi Eliškou a ostatními. A taky Bořek Joura, který hraje mého manžela, mi moc pomáhal,“ dodala herečka.

Na ukázku ze seriálu První republika se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.