Mareš se snoubenkou na Maledivách: Veselka na břehu moře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mareš se snoubenkou na Maledivách: Veselka na břehu moře?

Leoš Mareš a Monika Koblížková vyrazili na Maledivy.
Leoš Mareš a Monika Koblížková vyrazili na Maledivy. (Instagram Leoše Mareše)

Od doby, kdy Leoš Mareš (41) požádal Moniku Koblížkovou (36) o ruku uběhl necelý měsíc a partneři se vydali na svoji první dovolenou jako snoubenci. Mareš se s partnerkou vydal na Maledivy, které jsou proslavené nejen nádhernými plážemi, ale také jako ideální místo na svatbu!

Poté, co populární moderátor požádal Moniku Koblížkovou o ruku, začalo se ihned spekulovat, kde proběhne jejich svatba. Jedna z možností, kde uskutečnit veselku je Čapí hnízdo, kde se také Mareš s Koblížkovou seznámil na svatbě jejich společného kamaráda Filipa Vaňka, ale seznam hostů, kteří se pasovali mezi přátele Leoše Mareše, se rychle plnil.

Aby se náhodou nestalo, že na někoho Mareš s Koblížkovou zapomenou, začalo se mluvit o tajné svatbě v zahraničí. Poté, co Mareš na svém instagramovém účtu zveřejnil fotografii s Monikou z jejich dovolené na Maledivách, jeho fanoušci začali bláznit, že svatba je na spadnutí. Zda-li je Mareš s Koblížkovou na Maledivách za účelem svatby, nebo si jen užívají volna před blížícím se vánočním shonem, těžko říct, nechme se překvapit.

Záznam zásnub si Leoš Mareš umístil na svůj Instagram.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.