Natáčení Labyrintu 3: Zákazy pro herce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Natáčení Labyrintu 3: Zákazy pro herce

Chuť na nikotin zahání nejen speciálními žvýkačkami, ale i kofeinem.
Chuť na nikotin zahání nejen speciálními žvýkačkami, ale i kofeinem. (Foto Aha! – David Malík, ČTK, Facebook.com, ara)

Do třetice všeho dobrého i zlého! Obojí platí pro herce, kteří pod vedením Jiřího Stracha (44) od začátku listopadu točí třetí sérii mysteriózního seriálu Labyrint. Režisér se totiž rozhodl zbavit se závislosti na nikotinu. A proto na place vyhlásil přísný zákaz kouření!

„Měl jsem to štěstí, že mě pozvali do Austrálie promítat Anděla Páně 2 a tam se nikde nekouří, tak jsem si říkal, že to zkusím. Už jsem víc jak pět týdnů bez cigarety, tak snad mi to vydrží, “svěřil nadšeně Strach. Pro jistotu ale učinil nezvyklé opatření týkající se kouřících herců. „V rámci solidarity s panem režisérem se vyhlašuje zákaz kouření přímo na place a v jeho přímé viditelnosti. Zákaz platí pouze po dobu nikotinové abstinence režiséra,“ stojí ve scénářích.

Natáčení, které odstartovalo v tišnovské nemocnici, se zúčastnil Jiří Langmajer (51), který opět ztvární hlavního vyšetřovatele majora Remeše. Jeho tým bude ale kromě Miroslava Donutila (66) v roli ředitele jihomoravské kriminálky zcela nový. Po Langmajerově boku se v roli psycholožky objeví Lenka Vlasáková (45), v dalších rolích se představí Veronika Žilková (56), Vladimír Kratina (65), Denisa Nesvačilová (26) nebo Petr Stach (43).

Největší hvězda? Šéf kaskadérů!
Hned vedle režiséra si největší oblibu na place získal koordinátor kaskadérů Petr Drozda. Spolupracoval už na předešlých řadách seriálu a také si zahrál v mnoha zahraničních filmech, namátkou v Gladiátorovi, Králi Artušovi či Van Helsingovi. „Všichni se chtěli vyfotit s legendárním Petrem Drozdou,“ připsala si na sociální síť ke snímku herečka Denisa Nesvačilová.

Kratina, Brousek a Žilková
POD DOHLEDEM POLICIE!
Když se Veronika Žilková s Vladimírem Kratinou a Otakarem Brouskem mladším vraceli z nočního natáčení třetího Labyrintu, bylo auto ČT, ve kterém jeli, kontrolováno v rámci velké policejní preventivní akce. „Nevěděli jsme vůbec, co se děje. Kdybychom věděli, oč jde, tak prosím, ať nás natáčí, jsme na kameru zvyklí. Tohle ale vypadalo jako teroristický útok!“ řekla deníku Aha! šokovaná herečka.

Na video s Jiřím Strachem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.