Důkaz krize u Kate? Princ William bez snubáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Důkaz krize u Kate? Princ William bez snubáku!

Kate žije sice na zámku, pohádka se ovšem nekoná...
Kate žije sice na zámku, pohádka se ovšem nekoná... (Reuters, ČTK)

Ač ostře sledovaný páreček čeká už své třetí dítko, spekulace o problémech královského manželství stále přetrvávají. Proč princ nemá na ruce snubní prsten?

Vévoda a vévodkyně z Cambridge už mají čtyřletého George a dvouletou Charlotte, teď se půvabné Kate kulatí bříško potřetí. Ač to na fotkách vypadá na bezvadnou idylku, na veřejnost neustále prosakují zprávy o partnerských trablech.

Kate například už do začátku nemůže rozdýchat kasárenský život u dvora. Dorazil ji však manžílkův výlet do Švýcarska, kde si užíval po boku jisté sexy modelky. Mluvilo se o rozvodu, následoval Katin útěk z paláce, pár musela dávat dohromady rodina a odborníci v krizové poradně. A příliš všemu nepomáhá ani fakt, že na Williamově ruce chybí snubní prsten! „Diskutovali o tom, ale princ William nerad nosí jakékoliv šperky," píše se ve strohém prohlášení Kensingtonského paláce. 

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:

 

 



Přečtěte si
kaluze
15. 11. 2017 • 14:28

zase hloupej clánek je velice známé,ze Princ Wilém nosit snubní prsten nemusí ani ho nikdy nemel..je to vyhrada princu která je v protokolu,takze se zádná krize nekoná.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.