Hvězdy seriálu První republika jdou od sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy seriálu První republika jdou od sebe!

Anna Linhartová a Anna Fialová: Dobré podání velkorysé linie
Anna Linhartová a Anna Fialová: Dobré podání velkorysé linie (Herminapress.cz)

Nedaly bez sebe ani ránu! Vymetaly spolu večírky, bydlely v jednom bytě, zkrátka nerozlučné kamarádky. Teď se ale hvězda seriálu První republika Anna Fialová (22) odstěhovala od Anny Linhartové (23), dcery Jitky Asterové (57). Podle zjištění deníku Aha! je za tím chlap!

„Už spolu nebydlíme, je to zhruba půl měsíce,“ potvrdila Aha! Fialová. „Anička Linhartová se vdala, já mám přítele a chvilku jsme bydleli v tom bytě ve čtyřech. To jsme se samozřejmě úplně ideálně nevešli, a jdeme proto každý dál,“ řekla herečka na vysvětlenou. Na otázku, kdo udělal první krok, odpověděla jasně: „Byt byl Aničky, takže jsem šla pryč já!“

Přesto herečka září štěstím. Těší se totiž ze svého nového hnízdečka lásky, které sdílí se svým americkým přítelem Jaredem. „Teď jsem spokojená, každý máme to své, a to je důležité. Kamarádky jsme s Aničkou pořád,“ dodává zamilovaná Fialová.

 Anna Fialová se zamilovala do starých aut.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.