Leová o svatbě: Vyplatí se to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Leová o svatbě: Vyplatí se to!

Takhle Moniku Leovou znají diváci z primáckých zpráv.
Takhle Moniku Leovou znají diváci z primáckých zpráv. (Foto Hair studio Honza Kořínek)

Krásná Monika Leová (26) už se nemůže dočkat svatby, která bude na české poměry malinko neobvyklá. S Martinem Košínem už jsou spolu krásných osm let, a jak tedy pokračují jejich přípravy na svatbu?

„Už máme místo, máme datum, pracujeme na seznamu, mám koordinátorku, která mi pomáhá, jde to jako po másle,“ svěřila Monika Leová s tím, že chystá svatbu v přírodním stylu. „Hlavní je, aby bylo prase, nudle, dobrá kapela. Bude to jedna velká párty, kde se budou lidi dobře bavit,“ plánuje Monika.

Pozváno má být 150 lidí, ale ne o všech odeslaných pozvánkách rozhoduje nevěsta. Její tatínek totiž pozval 50 Vietnamců. „Tatínek říkal, že už pár lidí pozval, tak doufám, že je alespoň budu znát. Ale oni jsou prý hodně štědří, tak se to vyplatí,“ prozradila webu super.cz s tím, že tatínek jí na svatbu přispívá, tak mu řekla, ať si pozve, koho chce. „Mám k němu velkou úctu, ve Vietnamu je hierarchie jiná,“ dodala modelka a moderátorka.

 Zprávařka Primy Monika Leová otestovala novou škodovku: Jaké našla chyby?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.