Štěpánkovy vztahově-pracovní veletoče: Další »rozvod«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Štěpánkovy vztahově-pracovní veletoče: Další »rozvod«!

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová (Aha! – Marek Pátek a Martin Hykl, Profimedia.cz, ČTK, IT)
Už potřetí se dal do kupy s bývalou tenistkou Nicole Vaidišovou (28), svojí exmanželkou. A vzápětí ohlásí překvapivý rozchod! Tenisový bard Radek Štěpánek (38) ale tentokrát neměnil lásku. Přišel o svého nejbližšího spolupracovníka.

S kondičním trenérem Markem Všetíčkem (52) spolu byli nekonečných šestnáct let. „Myslím, že jsme byli unikátní příběh nejen v tenisu, ale v celém sportu,“ řekl »Štěpec«. „Jo, je jako moje druhá manželka,“ usmál se uznávaný kondičák, který pomohl i Kvitové ke druhému wimbledonskému triumfu.

Než si včera na rozloučenou ťukli šampaňským a vykouřili obří doutník, vzpomínali na společné časy. A oba se dojali až k slzám. „Mára mě naučil profesionalismu,“ děkoval tenista. „Ráďa je prostý člověk složitého ducha. Nenudili jsme se,“ přiznal Všetíček.

Štěpánkova kariéra se chýlí ke konci, navíc po sezoně, kterou promarodil, nechtěl jen pro sebe dál blokovat špičkového experta na kondici. Ten už teď pomáhá třeba fotbalovému reprezentantovi Vydrovi a vyhlíží nové tenisové výzvy. Radek si bude muset vystačit bez něj. „Ale vím, že kdykoli bude třeba, můžu se na něj obrátit o radu,“ nepochyboval, že toto »manželství« bude trvat navěky.

A onen návrat k Nicole? „Všechno už bylo napsáno, není k tomu co říci,“ usmál se tenista mnohoznačně.

Tenista Radek Štěpánek: Jak jsem na tom zdravotně? Měl jsem strach z pohybu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.