Rychtář ignoruje úřady!...a stěhovat se nehodlá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář ignoruje úřady!...a stěhovat se nehodlá

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Robert Klejch)

Vdovec po zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (✝48)  sice přišel kvůli exekučně nařízené dražbě o podíl na domě exmanželky Dariny Nové (59), ale rozhodnutí ignoruje! Kufry balit nehodlá.

Kvůli nezaplaceným dluhům ve výši 345 802 Kč exekutor vyhlásil elektronickou dražbu, kterou se Rychtář pokusil odvrátit vyhlášením osobního bankrotu. Ten ovšem soud zamítl. Jeho podíl 5/24 v říčanské vile Helenka byl vydražen za 805 000 Kč a od 17. října tak má nového, pro vdovce zatím neznámého, majitele. A tak by se měl Josef pakovat.

Jenže místo stěhování využívá každé kličky, aby v domě, kde mu už nic nepatří, zůstal. „Soud mu poslal vyrozumění, ale on si jej dosud nepřevzal, takže nenabylo právní moci. Teď proto bude po dobu deseti dní vyvěšeno na úřední desce. Teprve poté se začne odpočítávat patnáctidenní lhůta pro odvolání,“ zjistil deník Aha! z Rychtářova okolí. Sám Josef přitom tvrdí, že mu nic nepřišlo. Ovšem potvrzuje, že válku o střechu nad hlavou nevzdává. „Odvolám se proti tomu u Krajského soudu. Využiju všech zákonných prostředků. Nenechám se připravit o střechu nad hlavou!“ láteří. Darině Nové tak starosti se svérázným exmanželem ještě zdaleka nekončí...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mirka46
3. 11. 2017 • 10:18

Tenhle člověk už měl dávno být zavřený na psychiatrii

clarabella
3. 11. 2017 • 08:23

Rychtář je takovej ubožák, že se to nevidí. Je to taková pyjavice. Přisát se a nepustit. Připomíná to Koptíka. Přilepil se na celebritu a nevyšlo to. Dohnal ji k sebevraždě. Ten včerejší kolaps HG muže být jen maskovaní sebevraždy. Měl by je oba někdo omotat pletivem a hodit z mostu do Orliku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.