Pilarové recept na dlouhověkost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pilarové recept na dlouhověkost

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Facebook, screamers.cz)

Jen málokdo by uhádl věk zpěvačky Evy Pilarové. Zpěvačka letos oslavila už 78. narozeniny a na svůj věk se rozhodně necítí. Stále zpívá, vystupuje na různých akcích a koncertech. A mnozí netuší, že zpěvačka má stále ještě maminku, která se pyšní úctyhodným věkem, 102 let!

Říká se, že recept na dlouhověkost neexistuje. Zpěvačka Eva Pilarová nepatří mezi výjimky, ale určitě má nějaké vychytávky! Pilarová je stále velmi aktivní a na svůj věk se rozhodně necítí, stejně jako její maminka. „Mamince se zaplať pánbůh daří v rámci možností dobře. Ona není moc ráda, když o ní někde mluvím a chlubím se, kolik jí je let. Když ale ono je to opravdu obdivuhodné a já jsem za to nesmírně šťastná, že maminku stále mám,“ řekla zpěvačka magazinu Sedmička.

Evy maminka Františka je relativně soběstačná, sleduje všechno dění kolem sebe a velmi ráda si povídá. „Takové ty řeči o tom, že jen zdravá strava, zelenina, nejíst maso a hodně pohybu, že je to zaručený recept na to, jak se dožít vysokého věku, to je nesmysl. Právě u maminky vždy byla taková ta klasická, česká, mastná kuchyně a žádný zvláštní pohyb nebo cvičení. Ona jej nikdy nepěstovala a taky se nikdy ničeho nezříkala. Asi je v tom hlavně chuť do života a fajn lidi okolo. A samozřejmě v tom hrají důležitou úlohu také geny. Kromě toho maminka procvičuje mozek křížovkami a sleduje vědomostní soutěže v televizi,“ prozradila Pilarová magazinu Sedmička. A co Pilarová radí všem, kteří se chtějí dožít vysokého věku? „Těžko můžete někomu něco radit, každý jsme jiný. Občas někdo říká, že ho nabíjí, když je mezi mladými lidmi, což někomu může přijít jako klišé. Já to ale tak mám,“ řekla Pilarová magazinu Sedmička.  

Eva Pilarová: Padá na mě melancholie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.