Bud Spencer & Terence Hill, hvězdy našeho DVD mají své imitátory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bud Spencer & Terence Hill, hvězdy našeho DVD mají své imitátory!

Bud Spencer (vpravo) a Terence Hill jsou hlavními hvězdami filmu Dva machři mezi nebem a peklem.
Bud Spencer (vpravo) a Terence Hill jsou hlavními hvězdami filmu Dva machři mezi nebem a peklem. (Profimedia.cz)

PRAHA – Již dnes si můžete spolu s deníkem Aha! koupit v naší speciální edici na DVD film Dva machři mezi nebem a peklem. V hlavních rolích v něm exceluje nerozlučná dvojice Bud Spencer (78) a Terence Hill (68), kteří si svou komediálností získali miliony fanoušků po celém světě. A jiní dva herci si dokonce na jejich imitování postavili slušnou kariéru!

Na úspěchu spaghetti westernů, kterými Spencer s Hillem prosluli, se totiž přiživili i jiní dva herci – Šimon a Matouš. Italové Antonio Cantafora a Paul L. Smith se totiž rozhodli svézt se na vlně úspěchu, s jakým celá Evropa přijala právě Spencera s Hillem, a tak vytvořili sérii filmů, z níž jsou nejznámější právě Šimon a Matouš jedou na Riviéru a Šimon a Matouš: obchodníci s diamanty. Jejich snaha o opisování však kritiky moc nepotěšila a ani divácký ohlas nebyl takový, jaký si oba imitátoři přáli.

Naopak Bud Spencer s Terencem Hillem jsou populární po celém světě, a přestože ani oni se nesetkali s přízní kritiky, diváci je za jejich skeče milovali a dodnes milují. I vy budete moci ocenit jejich herecký talent, pokud jste si dnes koupili za pouhých 48 korun spolu s vašimi oblíbenými novinami i DVD, které ve speciální edici deníku Aha! přináší snímek Dva machři mezi nebem a peklem, kde oba vypečení hrdinové excelují!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.