Lucie Bílá (51): Dva roky čekání se vyplatily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá (51): Dva roky čekání se vyplatily!

Premiéra muzikálu Sestra v akci v Hudebním divadle Karlín.
Premiéra muzikálu Sestra v akci v Hudebním divadle Karlín. (D. Kundrát)

Premiéra muzikálu Setra v akci přinesla slavné české zpěvačce Lucii Bílé (51) další úspěch. Mnohonásobná držitelka Českého slavíka ztvárnila hlavní roli a ve vyprodaném sálu dokázala, že umí nejen zpívat, ale také umí skvěle tančit. Za svůj výkon sklidila ovace ve stoje!

Hudební divadlo Karlín uvedlo muzikál Sestra v akci, který vznikal podle filmového originálu, kde hlavní roli ztvránila Whoopi Goldberg. Na autorská práva se čekalo neuvěřitelně dlouho, přesně dva roky. „Já si vždycky dělám legraci, že se muselo čekat na to, až nám projde, že nejsem černoška, ale není to pravda. Čekali jsme na nejrůznější technické věci,“ řekla Bílá magazinu Sedmička.

Zpěvačka zvládla pěvecký výkon na jedničku, což nikoho nepřekvapí, ale za ocenění stojí i její taneční choreografie, kterých se Bílá velmi obávala. „Sestra Deloris není statická role, takže během zpívání i tančím. Tedy pokud se tomu tak v mém podání dá říkat,“ řekla Bílá magazinu Sedmička.

Lucie Bílá předstoupila před zaplněný sál v černé kudrnaté paruce, vysokých latexových kozačkách a šatech s tak pekelně hlukovým výstřihem, kterým ozbrojila všechny přítomné v divadle a nikdo se snad nepozastavil nad tím, proč si maskéři nepohráli s líčidly a nevykouzlili z Lucie černošku. „Myslím, že nikdo nechce po Lucce Bílé, aby byla černá. Jsem takové malé cikáně, to stačí,“ řekla zpěvačka magazinu Sedmička.

Lucie Bílá: V Boha věřím, ale vnímat jsem ho začala postupně.

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.