Chudák Gott (76): Sprostě využívají jeho jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Gott (76): Sprostě využívají jeho jméno!

Karel Gott
Karel Gott (Foto ara)

Český zpěvák Karel Gott (78) patří mezi umělce, kteří nevynechají žádné udílení hudebních cen. Na slavnostní předávání ocenění Mistr zábavního umění 2016, ale zpěvák nedorazil i přesto, že pořadatelé akce do poslední chvíle tvrdili, že Karel Gott na předávání dorazí.

Umělecké sdružení ARATES udělovalo již podruhé v Divadle U Hasišů ceny Mistr zábavního umění. Mezi pozvanými nemohl chybět mnohonásobný držitel ocenění Český slavík Karel Gott, který vyhrál v kategorii Zpěvák, ale pro svou cenu si nepřišel.

Pořadatelé udělování cen od začátku tvrdili, že Gott se na akci rozhodně dostaví, i když opak byl jiný. Karel Gott je velký profesionál a nikdy by neporušil pracovní závazky. Gott dva dny předem informoval prostřednictvím své mluvčí Anety Stolzové, že se na akci nedostaví. „Pana Karla Gotta jsem z účasti na akci v pátek omluvila,“ potvrdila mluvčí Gotta magazínu Sedmička.

Gott se předávání cen nezúčastnil z důvodu, že zůstal společně se svojí manželkou Ivanou celý víkend v Mnichově, kde zpěvák přebíral věhlasnou cenu Zlatá slepice za celoživotní dílo. Organizátoři akce i přes včasné oznámení o Gottově nepřítomnosti do poslední chvíle tvrdili, že se zpěvák dostaví, a ochranka dokonce pro Gotta držela parkovací místo před vchodem.

Vystoupení Karla Gotta na Žofíně.



Přečtěte si
zvonekdozahrady
27. 10. 2017 • 20:48

Chudák je hlavně proto, že má na krku tu nenažranou zlatokopku s kobylí hlavou.

eisenbieger
27. 10. 2017 • 13:14

tady se hodne lze , cenu slepice uz dostal pred 3 tydny ....proste na naky hasice nepujde ....ale ceka ze ho impuls necha vyhrat tu skladbu s no name ktera ma uroven okresni kola ...dedek tam prijde otevrit 2x pusu a podekuje , no to je kultura ala cesko

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.