Jágr na Hrad? Neřekl NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr na Hrad? Neřekl NE!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto: Profimedia.cz a sportsnet.ca)

Ani Michal Horáček, ani Jiří Drahoš? Miloše Zemana by mohl ve funkci prezidenta vystřídat, a teď se podržte: Jaromír Jágr (45)!

Ano, zní to trošku utopicky. Ale když nyní hokejový veterán tuhle myšlenku, kterou v minulosti vyslovili další čeští hokejisté Jakub Voráček nebo »Džegrův« nový spoluhráč v Calgary Michael Frolík, vůbec poprvé veřejně okomentoval, neřekl rezolutní ne!
„Já nevím. Mám rád svou svobodu, volný čas a cestu, jakým se můj život ubírá,“ přemítal Jágr v rozhovoru pro kanadskou televizi Sportsnet. Následně však se vší vážností nápad nesmetl zcela ze stolu. „Nemyslím si, že bych se po skončení kariéry dal na politiku, i když nemůžu říct, že jsem si tím teď stoprocentně jistý.“

Jinými slovy: Asi to neklapne, ale nikdy neříkej nikdy! Rodák z Hnidous by přitom mohl funkci hlavy státu z fleku vykonávat. Věk na to už má (podmínkou je stáří 40 let). Všeobecný rozhled taky. Mluvit umí. Ve Spojených státech i v Kanadě je už teď určitě slavnější než současný hradní pán. Stejně tomu bude i v případě tuzemské popularity. A také je u něho jistota, že bychom po delší době měli prezidenta, který co chvíli netrpí virózou. Jágr je totiž, jak známo, zapřisáhlý abstinent. A propos: Poslanci a senátoři mohou kandidáty pro lednové volby navrhovat do tohoto čtvrtka. A Babišovo hnutí ANO, s nímž je č. 68 už léta tak nějak spjato, zatím žádného uchazeče nejmenovalo…

Nahá první dáma Veronika? Nebyla by první…

Pokud by se Jaromír Jágr ujal role prezidenta, jedno je jisté: Česká republika by měla nejatraktivnější první dámu široko daleko! Co na tom, že se Veronika Kopřivová (26) v minulosti svlékala u tyče. Nebyla by zdaleka první chotí prezidenta, u níž existují fotky v rouše Evině. Nahá pózovala třeba Melania, žena současného prezidenta USA Donalda Trumpa, nebo Carla Bruni, manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho.



Přečtěte si
xcarodejka
24. 10. 2017 • 11:53

Myslíš, že se nestihl rozvést, nebo že nemá za svobodna dítě? To je totiž český standard. Ty volby tedy dopadly, jak je národ zoufalý a ustrašený tak sáhl do neznáma a doufá.

zvonekdozahrady
24. 10. 2017 • 08:20

Snad čistit záchody by tam mohl.

defakto
24. 10. 2017 • 06:56

... jako vtip dobrý ! Jágr se o politiku nikdy nezajímal a i když má 45 let a je v hokejovém světě hodně populární , jednoduše lidsky zatím nedozrál .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.